Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst?

aug 25 2022 - 03:19
Hei, jeg sliter veldig mye med hjertebank i form av at jeg kan føle hjerte dunke hele tiden. Jeg kjenner pulsen min over alt, spesielt når jeg skal slappe av. Jeg kan se hjerte dunke, både i magen og bryste, jeg får også akutte smerter i bryster i form av stikking og trykk. Har vært hos hjertespesialist, fastlege og til og med vært innlagt, men ingen tegn på noe feil med hjerte.

Jeg kjenner pulsen på de rareste steder, som for eksempel begge føttene, i hodet, sterk dunking i brystet og magen.

Jeg sliter med å sove og slappe av, samt er redd for å få høy puls og gjøre ting jeg vanligvis ville gjort.

Noen andre som har hatt samme opplevelser?
Det begynte for rundt 4 mnd siden.
Er det angst?
Noen tips eller hjelp?
Avatar

Re: Angst?

aug 30 2022 - 14:22
Hei! Jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Dratt til legevakten 2 ganger fordi jeg trodde jeg hadde hjerteinfarkt/feil. For meg så er det angst. Det har hjulpet å aktivt slappe av, trene, og prioritere ting som gir meg glede og ro. I tillegg hjelper det å være åpen om det, og akseptere måten kroppen reagerer på (dersom det er mulig). I tillegg har psykolog hjulpet med å sortere tankene mine.
Avatar

Angst?

sep 12 2022 - 02:34
Hei! Kan det være at du føler på mye stress? Kanskje du ikke helt klarer å roe deg ned? Ihvertfall så kan du puste dypt inn og ut 4 ganger. Det pleier å hjelpe meg :)
Til forsiden