Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst

april 5 2021 - 19:31
Jeg fikk brystsmerter som jeg trodde var et hjerteinfarkt, og ble innlagt på sykehus over natten til observasjon. Smertene gav seg før natten var over, og jeg fikk reise hjem dagen etter. Ingenting galt med hjertet. Dette skjedde for ca 15 år siden. Jeg har i perioder samme opplevelse av hjerteinfarkt, men forholder meg rolig til det går over. Siste anfall var julaften. Disse anfallene kommer som kastet over meg, og forsvinner etter en time eller to. Det oppleves veldig skremmende, og jeg tenker at jeg kan dø av infarkt. Legen min mener at dette er et angstanfall. Har noen opplevd det samme? Nå sliter jeg også med klump i halsen og vanskelig for å svelge. Får litt panikk av dette, og er livredd for kreft.... Kan dette være angst?
Avatar

Ja jeg har opplevd lignende flere ganger

april 5 2021 - 19:40
Og det har skjedd uten at jeg har vært redd i forkant.

- høy puls. Våkner midt på natta at hjertet slår i 150 .

- vondt å trekke pusten " helt ned" , som om lungene har kollapset/ tetthetsfølelse i svelget.
Avatar

Jepp, kjent

april 5 2021 - 20:26
Har opplevd noe lignende. Høy puls på natten, var sikker på hjerteinfarkt til tross for god fysisk form. Det var panikkangst, jeg brukte 10 minutter på 15 meter. Frøs/skalv og var svimmel/ustødig. Hulking/panikk/redd også.
Avatar

Hei

april 8 2021 - 10:40
Ja dette høres akkurat ut som det startet for meg. Hjertebank og vondt i bryst og ut i armen. Var sikker på at jeg skulle dø av hjerteinfarkt. Jeg er i 20 årene og fortsatt litt redd for det, men er nå mye mer rolig og tenker at det er mye verre hvis et hjerteinfarkt skjer. Det er nok intense kraftige smelter. Jeg har bare en ubehagelig smerte som ikke er drit vond hvis du forstår.

Det er hvertfall helt vanlig med vondt i brystet og klump i halsen. Mange som har det samme.
Fortell det til legen om du ikke har gjort det så kanskje du roer deg når han forteller deg at dette mest sannsynlig er angst. Smil

Jeg håper det roer seg for deg og at du får til å kontrollere angsten på en levelig måte.
Hilsen meg
Avatar

Ang: Angst

april 21 2021 - 11:23
Høres veldig ut som angst. Jeg har hatt flere angstanfall som jeg har vært overbevist om var hjerteinfarkt (eller rettere sagt et nytt hjerteinfarkt for jeg har hatt det også). De fant ikke noe galt på sykehuset. Jeg opplevde et par av angstanfallene som mer skremmende enn hjerteinfarktet da jeg hadde det. Ofte har jeg også ubehag i halsen. Noen ganger føles det som en hånd klemmer rundt halsen min. Har angstanfall ganske ofte, men intensiteten varierer. Senest i morges hadde jeg vondt i brystet og var veldig urolig. Begynner å kjenne det igjen så jeg blir ikke fullt så redd lenger, men ubehagelig er det uansett. Prøver å minne meg om at dette har jeg overlevd mange ganger. Jeg merker det ikke selv, men andre sier jeg puster veldig overflatisk når jeg har angst. Har merket at å bevisst puste dypt og rolig hjelper, men dette er ikke så enkelt å gjøre når angsten herjer som værst.
Til forsiden