Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst?

aug 26 2020 - 19:54
Hei
Jeg har det veldig greit på fra jeg står opp og gjennom dagen. På kvelden når jeg legger meg så kjenner jeg, akkurat som støtstikk i brystet og det sprer seg utover brystet. Noen kvelder en gang, noen kvelder to og noen kvelder der det ikke skjer noe. Ellers ikke noe annet jeg kjenner på kroppen, utover det. Flere som har opplevd dette?

Første gang det skjedde trodde jeg det var hjerte etc. Tok EKG m.m. og alt var normalt
Avatar

Re: Angst?

aug 26 2020 - 19:56
Det er mulig at det bare er muselsmerter. Det er veldig vanlig å få muskelsmerter i brystet, og det kjennes ekstra godt når man ligger i ro eller sitter i ro. Og det kan komme i sånn "lynende" smerter som går over ganske kjapt. Særlig syns jeg det virker sannsynlig med tanke på at smertene kommer og går litt. Fikk i alle fall høre fra min lege at når smertene kommer og går, og ikke blir forverret under fysisk aktivitet, er det lite som tyder på at det er hjertet.
Avatar

Re: Angst?

aug 26 2020 - 20:12
Takk for svar ryggen_ sliter jo med angst men har lært meg å komme gjennom ansgtanfallene, selvom det er svær ubehagelig når det står på,
Avatar

Re: Angst?

aug 29 2020 - 17:38
Hvis alt er som normalt på test, er det vel det. Da kan det mulig være angst. Det du kan gjøre da, eller mitt tips (da jeg ikke er noe helsepersonell), er å trene på avslapningsøvelser, gå turer, evt yoga osv :)

Trening, eller såkalt workout hjelper å mye i takt med avslapningsøvelser. Bare det å få bevegd på kroppen i form av styrketrening eller annen fysisk aktivitet. Det kan å være i form av en eller annen dansing
Til forsiden