Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst?

aug 24 2020 - 13:37
har den siste måneden følt meg rar i kroppen. Det begynte med hodepine og nakkesmerter- dette ville ikke gå over og jeg ble redd for hjernesvulst. Så begynte musklene mine å rykke til når jeg slapper av, så da ble jeg enda mer bekymret. Nå har jeg prikking og nummenhet i kroppen.
Har også fått vondt under nederste ribbein på høyre side. Dette har jeg sjekket før og det er ikke funnet noe galt. Men jeg har siden jeg fikk beskjed om forhøyet leververdier i 2014 hatt vondt av og på i dette området. Leververdiene har siden vært normale. Har IBS, så det er vel antatt at smertene kanskje har en sammenheng. Men dette har en tendens til å blusse opp når jeg er stresset.

Jeg har også plutselig begynt å plutselig få veldig høy puls, bli svimmel og kvalm.

Noen andre som har det sånn? Jeg er hele tiden anspent og føler meg redd for å dø. Jeg har lenge slitt med helseangst/dødsangst og vet hvordan jeg kontrollerer dette. Men dette vet jeg ikke hvordan jeg skal håndtere.
Avatar

Re: Angst?

aug 24 2020 - 22:59
Alle disse symptomene er helt standard for angst. Og jo mer man tenker på symptomene, jo verre blir angsten. Så det blir en ond sirkel. Om det hjelper kan du ta kontakt med fastlegen for en samtale, bestille en dobbeltime og ta opp alle dine bekymringer.

Men på vegne av meg og alle andre som sliter med det samme; det er noe helvetes herk, og angsten viser seg på alle mulige måter og kroppslige reaksjoner.... dessverre.
Til forsiden