Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst

juli 14 2020 - 15:42
Jeg har så mye angst mens jeg sitter og det er om alt mulig akkurat nå er det ikke panikkangst som ellers kaster seg over og jeg vet ikke hva jeg gjør aV meg det er utrolig hvor mye kroppen og det psykiske henger sammen jeg aner ikke hva jeg skal gjøre dette er så vondt så mye kaos samtidig og det er 3 uker til psykologen er tilbake fra ferie please hjelp please hva gjør jeg
Avatar

Re: Angst

juli 15 2020 - 02:02
Hei.

Jeg vet ikke om det er til hjelp, men kanskje det hjelper om du prøver å sysselsette deg selv med noe du liker å gjøre? Håndverksarbeid? Kryssord? Tur i marka? Lese i en bok? Høre på musikk?

Vet sånt som dette er lettere sagt enn gjort - håper det kanskje var til hjelp.

Stå på og prøv å tenk positivt :)
Avatar

Re: Angst

juli 15 2020 - 22:50
Går det bedre med deg Mrs Freak?
Avatar

Hei

juli 15 2020 - 23:58
Jeg har så mye angst hele tida.psykologen min er på ferie så nå må jeg vente på han og det er vanskelig.
Avatar

Mrs. Tur

juli 16 2020 - 19:08
Gå på tur hver gang du tenker på angsten, ta med deg ørepropper/headset. Det hører lett å si, men om du klarer dette så vet jeg at det kommer til og bli litt lettere. Det å stenge seg inne kan ofte gjøre angsten mer potent. Dette funker for meg, er ikke alltid jeg klarer og følge dette rådet selv, men jeg vil invitere deg til å prøve. :)

Håper deg alt vell Mrs. Freak
Avatar

hallo

juli 17 2020 - 00:12
huff det er jævlig
når angsten kommer
mange råd her
er velmenende
og de kan sikkert prøves
men av og til
hjelper kun beroligende medisin
kun det får roet det hele ned liksom
uansett mrsfreak
tenker på deg jeg <3
Avatar

Hei

juli 17 2020 - 08:51
Dere er så søte alle sammen.ingenvitsen jeg har angst for traumer flashbacks jeg opplever.jeg hsr angst for uforutsigbarhet og ikke ha kontroll.jeg har angst for skremmende ting jeg opplever.jeg har angst for p legge meg å miste kontroll.jeg har angst for å bli forlatt.jeg har mye angst for det.jeg har angst for at jeg får ting til å skje.ting jeg tenker får jeg til å skje ved å tenke ting får jeg det til å skje og da er jeg redd for å tenke og tanker da jeg får det til å skje.jeg får angst fordi det ikke fins ett meg der hvor det skal være ett meg.det fins ikke ikke bare fremmedhet det er ikke noe meg det og det gir også angst.jeg får angst av Angsten.jeg har angst fordi jeg ikke kan stole på mine egne sanser.stole på hva jeg ser og opplever rundt meg kan ikke stole på egne sanser.det har jeg pratet mye med psykologen min.jeg har sngst fordi jeg ikke har kropp selv im jeg har så mye smerter i kroppen av all angsten likevel er den fremmed for meg.det fins ingen meg og det gir så mye angst.men angsten av at tankene mine får ting til å skje er kjempeskummelt.jeg har angst plutselig også uten grunn at det bare kaster seg over meg.jeg har angst for å bli angrepet.jeg kunne fortsattt og fortsatt for alt jeg har angst for for listen er så lang.Guts jeg går mye turer.jeg er mye og går rundt.Alien det er sant det med beroligende er jo mirakel pille der og da.så de er livsreddende.
Avatar

Hei

juli 19 2020 - 03:57
Når man har indre utryghet hjelper ikke alltid hvor trygge ting er rundt.jeg har trygge folk rundt jeg har penger å leve av.har ett sted å bo.men min indre utryghet er så stor.ingen trygghet er trygg nok for min del.ja det er kjempe skremmende å føle at man får ting til å skje med tanker for da blir jeg redd for å tenke for at ting kan skje og prøver å ikke tenke noe som er umulig og jo mer jeg prøver jo mer trenger ting seg på.psykologen min sier at det kalles å ha magiske tanker og prøver p berolige meg at uansett hvilken tanker jeg tenker så skjer det ikke men det er så mektig og gir ikke slipp.det er kjempe skummelt å tro at man får ting til å skje med tanker.
Avatar

Hmm

juli 19 2020 - 14:11
I såfall ikke fra ett bra univers.psykologen min sier tanker er tanker.at det er ikke farlig.at jeg ikke får ting til å skje ved å tenke at det skjer men det er så mektig når det kommer.selvfølgelig hvis tankene er slemme får jeg skyldsfølelse etterpå og tror det er min skyld.at jeg har fått noe til å skje.det er evig kamp dette her.aldri tar den slutt.
Avatar

Hmm

juli 20 2020 - 11:44
Ingenvitsen tanker er farlige.spesielt når jeg tenker om de farlige tankene at de kommer til å skje fordi jeg tenker det skjer.det er skremmende.vil helst unngå å tenke.vil ha fred at tankene ikke er fanget der.men tankene er fanget.de er ikke fri.
Avatar

Hei ingenvitsen

juli 20 2020 - 17:03
Det er kjempe slitsomt men det er ikke bare slitsomt det er mest skremmende også gir det meg mye skyldsfølelse for de tankene som kommer og fordi de kom så får de ting til å skje og da må jeg ta det tilbake ta det tilbake så det ikke skjer men jo mer jeg kjemper for å ta det tilbake jo verre blir det mer pågående så jeg taper uansett.
Avatar

Hei

juli 21 2020 - 00:20
Jeg har det bare slik hele tiden at jeg tror det skjer det jeg tenker på.det er mektig.selv om du sjåkriver det slik så er det sterkt uansett.det man tenker kan få ting til å skje fæle ting kan skje derfor må jeg la være å tenke.jeg må ha kontroll over tankene mine.
Avatar

Hei

juli 21 2020 - 01:31
Ingenvitsen jeg er redd for å tenke for at det jeg tenker kan skje i virkeligheten.hvis jeg tenker slemme tanker så tror jeg det skjer uansett ting rundt.og ja de kan være dramatiske tanker aggressive og da tror jeg at ting skjer og da må jeg ta det jeg har tenkt tilbake det blir store konflikter inni for jo mer jeg prøver å ta tilbake jo mer trenger det seg på.angsten øker jeg føler jeg blir kvalt får smerter i kroppen alt fordi angst øker av disse tingene den blir verre og verre.dette er en måte å ha kontroll på men det er uønsket.jeg vil ikke ha noe som trenger seg på uønskede tanker.de magiske tankene dette helvete henger med min tvangslidelse.det er ocd og blir ikke akkurat bedre av panikklidelse min.det er stor forskjell likevel tvangslidelse kaster seg ikke plutselig fullstendig brått slik panikkanfall gjør og selv om jeg får mye angst så er panikkangst enda mer fysisk for den er skikkelig fysisk og hjerte gjør vondt.jeg får ikke uønskede tanker ved panikkanfall men mest tap Av kontroll.og hjerte gjør så vondt at jeg tror jeg får hjerteinfarkt men samtidig tvangslidelsene varer enda lengre og da må jeg gjøre ting for å roe angsten sjekke dører hjemme når de uønskede tanker kommer så må jeg prøve å fjerne med det motsatte men det roer vare der og da før det fortsetter videre det er fullstendige skremmende kriger der som fører til smerter i kroppen.
Avatar

Re: Angst

aug 29 2020 - 17:35
Det som hjalp meg i en angst, er yoga.
Til forsiden