Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst..

juni 16 2020 - 23:52
Vet ikke hvor jeg skal henvende meg, eller hva jeg vil frem til med dette innlegget MEN. Jeg har slitt med angst siden 2017 nå, og er rett og slett sliten, sur og oppgitt over meg selv og denne angsten. Hovedsakelig går angsten min på dette mer svelget, og frykten for å sette i halsen. En angst det er umulig å flykte fra over en lenger periode, og blir derfor en kamp jeg må kjempe HVER dag, også flere ganger daglig..

Frokost går fint, som oftest lunsj også MEEN utover dagen blir det ille. Det er som om jeg må kontrollere hele prosessen. Jeg tygger, tygger og tygger samtidig som jeg sitter der med angst og er overbevist om at i det jeg svelger setter det seg totalt fast. Jeg får alltid svelget det ned, med sitter igjen med en følelse av at noe sitter fast og får totalt panikk..

Jeg kjenner bare at jeg er så sliten og lei av denne kampen. Det å spise er noe man må får å leve, og noe så og si alle tar forgitt.

Men iblant tenker jeg at jeg heller vil dø av sult enn å skulle utsette meg for denne angsten gang på gang, eller rett og slett dø av å spise..
Til forsiden