Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst

jan 3 2020 - 23:48
I dag har det vært forferdelig.jeg har vært så redd så mye angst.beina var helt gelé.jeg trodde jeg kom til å ramle rett ned på gata og besvime.også fikk jeg så vondt i magen hele tida jeg har vært så engstelig også fikk jeg sterk hodepine og vondt i hele kroppen.jeg ville bare komme meg fortest mulig hjem for jeg fikk problemer med pusten.jeg måtte ta to stesolid i dag de pleier å hjelpe så når jeg først sovner i natt så sover jeg sikkert kjempe lenge hvis jeg da ikke våkner opp flere ganger om natta.slik har det vært med sovnen i det siste urolig.vet ikke hva jeg skal gjøre av meg også er det håplost for da tenker jeg ja ja nytt år og dette her nå.jeg er så sliten i hele kroppen og på sidene.angsten er ikke til å holde ut.hva gjør dere når dere får skikkelig angst?hva pleier å hjelpe dere?
Avatar

Når jeg får angst!

jan 4 2020 - 03:16
Jeg har situasjons bundet sosial angst. Når det oppstår situasjoner er det best tenke minst mulig. Tenking er noe jeg gjør alt for mye. Tanker er ikke farlige , når dem blir farlige oppstår det angst, angsten er altid en løgn.
Avatar

så trist

jan 4 2020 - 03:32
huff huff mrsfreak
føler masse med deg
jeg knytter nevene for å minne meg på
min nåværende store styrke
jeg er ingen forsvarsløs liten gutt lenger
ingen kan skade meg lenger liksom
det hender det funker for meg
men noen ganger må jeg ta sobril
det hender angst for sterk
vit jeg tenker på deg <3
Avatar

Hei

jan 4 2020 - 22:01
Takk for tilbakemeldinger.game of thrones jeg føler ikke angsten er løgn det ervmest skremmende og full av panikk men angst har ingen fornuft.takk Alien føler angst er en fiende hele tiden.den drar meg rundt og rundt så mye kaos.
Til forsiden