Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst?

des 30 2007 - 16:23
Jeg vet ikke om det er angst jeg har, kanskje "bare" det er en fobi... Jeg er i hvert fall veldig veldig veldig redd og engstelig for at noen (eller meg selv) skal kanskje opp. Og derfor unngår jeg visse situasjoner/settinger (som f.eks fester der det er alkohol, sykehus, mennesker som nettopp har kastet opp eller syke mennesker generelt, kina-restauranter, og store byer om kvelden, buss og tog om kvelden/natta, båter, fly osv osv). Og jeg har i det siste blitt mer og mer redd for å bli redd/få "anfall" (viss det er rett å kalle det for det.

Det som skjer viss jeg ser, hører eller lukter oppkast eller at noen kaster opp blir jeg helt hysterisk. Jeg kaldsvetter, tenker ikke klart, gjør alt for å komme meg vekk, begynner å grine for jeg er så redd, skjelver som en gelè, kan og begynne å hyperventilere.

På onsdag tenkte jeg å gå til legen for å forhåpentligvis bli henvist til en psykolog, for slik kan jeg ikke ha det. Ingen kan ha det slik. For jeg blir mer og mer gal og syk i hodet av mine egne tanker om smitte, oppkast og redsel og angst....


J17
Avatar

Re: Angst?

jan 13 2008 - 18:18
jeg håper du har blitt henvist til en psykolog for som jeg skjønner utfra det du skriver så har du en type angst i forbinnelse med oppkast og sånn.det kan hende du har opplevd en episode som har skjedd ang oppkast og sånne ting som du har blitt redd for og oppleve igjenn å da kan du få angst...! jeg håper du har fått den hjelpen du trenger.

klem j17
Avatar

Re: Angst?

feb 14 2008 - 17:18
Sånn har jeg det og. Har angst for å få angst...noe som igjen fører til en ond sirkel.

dagmartinius
Til forsiden