Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst

okt 11 2018 - 04:33
Andre her som har droppet ut av videregående på grunn av angst og derfor ikke har utdanning? Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med livet mitt fordi jeg kommer aldri til å klare å fullføre videregående. Hva gjør dere som ikke har vgs?

Er sykt deprimert på grunn av angsten, føler jeg kommer til å være mislykket resten av livet og har bare vonde tanker hele tiden. Er oppe hele nettene og sover hele dagen. Orker ikke mer.
Avatar

Re: Angst

okt 13 2018 - 19:24
ingen
Avatar

Re: Angst

okt 13 2018 - 22:57
Får du hjelp for dette?
Medisiner?
Er opp i en lei periode selv og klarer ikke å jobbe..Men har snakket med fastlegen min og er blitt sendt til psykolog. Dette hjalp meg til å komme tilbake i jobb sist gang jeg hadde en slik periode for 5 år siden. Psykolog og antidepressiva hjalp meg..
Avatar

Re: Angst

okt 14 2018 - 00:16
Les denne tråden:
https://www.sidetmedord.no/index.php/Forum/Angst/Flere-som-opplever-det-samme
Avatar

Hei !

mars 2 2019 - 09:38
Kanskje du kan bli lagt inn på psykiatrisk sykehus.Der kan du få hjelp og få venner som også sliter.Får du en diagnose kan du kanskje i fremtiden jobbe på en værnet bedrift.Går det bra dær kan du kanskje få ordinær jobb,eller jobbe både på ordinær jobb og værnet bedrift.Jeg har gjennomgått det jeg har skrevet om.
Til forsiden