Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst

april 3 2018 - 18:31
Hva trigger angsten deres?

Har selv mye angst. Har feks prøvd eksponeringsterapi, men angsten hadde på forhånd varslet meg om hva som kunne skje - og det skjedde.

For min egen del opplever jeg ustabile mennesker som lite givende og får mye angst om jeg på noen måte blir dradd inn i dramaet. Selv holder jeg en lav profil, har ro og orden i livet og stabil økonomi, men dessverre blir privatlivet ødelagt av ustabile mennesker som på en måte lager livet sitt til et mareritt.

Prøvde å eksponere meg for det, men endte opp med en hverdag som er fylt med uro og angst jeg heller ville vært foruten.
Hvorfor skal man eksponeres for ting man er redd for om det blir verre? Kan vi ikke heller leve med ro og fred uten å bli eksponert for ting man egentlig ikke liker?
Avatar

Eksponering

april 4 2018 - 14:48
Tenker at om angsten begrenser deg så må en øve seg på å tåle de reaksjonene som kommer. Men hvis det ikke begrenser deg så kan en jo heller ta vare på seg selv og unngå det en ikke liker.

Hva mener du med ustabile mennesker som lager livet sitt til et mareritt ?

Til forsiden