Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst

jan 9 2019 - 23:20
Jeg er en jente på 20 år, som har slitt med angst siden 2017. Dette startet hovedsakelig med en angst som hadde med svelget å gjøre, og gikk utover spisingen. Etterhvert fikk jeg stadig panikkanfall som varte fra 10 min og opp til flere timer hvor jeg var ekstremt redd og fryktet døden.. Jeg gikk til behandling i noen måneder og følte meg vel så og si frisk frem til sommeren 2018. Siden dette har jeg hatt angst, men har også utviklet en mer generell angst i tillegg til en ekstrem dødsangst. Dette preger min hverdag, og er veldig usikker på hvordan jeg skal få til å takle/håndtere dette.

Jeg skriver dette innlegget fordi jeg ønsker å få kontakt med mennesker som vil dele erfaringer, og som kanskje har opplevd noe av det samme.
Avatar

Angst (styggenpåryggen)

jan 10 2019 - 13:52
Hei har slitet med angst hele livet fra jeg var liten, sosialangst , agorafobi, og katastrofetanker om alt. Det skjønner godt hva du sliter med, Jeg Har lært meg å leve med angsten etter å ha hatt det så lenge men det er fortsatt en stor påvirkning i hverdagen.

Kan ikke sitte i en bil uten nesten å panikk anfall da jeg ikke klarer å stole på noen at de ikke kommer til å kræsje med meg i bilen. jeg ser for meg de villeste situasjonene i hodet mitt og jeg vet det ikke er virkelig men på en skrudd måte blir det virkelig også. vet ikke om du kjenner deg noe igjen i det men kan gjerne slå av en prat hvis du ønsker

Uansett Lykke til :)
Til forsiden