Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst

feb 15 2018 - 14:18
Hei, jeg sliter en del med DIV ting, men har tenkt på noe spesielt i det siste. Jeg går på en vekslingsmodell på VGS, da er jeg en uke på skole og den andre ute i lærlingarbeid. I det siste har jeg ikke klart å kommet meg ut døra når jeg skal på arbeid, jeg får et slags angstanfall, hvis jeg kan kalle det det, og blir bare sittende foran ytterdøra å grine. Skolen, uka etter har alltid gått helt fint, men for noen dager siden lærte vi om temaet "Krise og krisehåndtering"(noe sånt), noe som ga meg ennå et slikt "annfall" bare at jeg måtte late som ingenting siden det var flere folk i rommet. Siden da har jeg hatt store problemer med å komme meg på skolen også.
Kan det tenkes at jeg får det vanskelig med plassen i seg selv etter jeg har opplevd noe ubehagelig der? Har ikke vært på skolen hele denne uka og tenkte på dette først i dag. Så tenker at det ligger i underbevisstheten. Jeg kan ikke huske om det har skjedd noe lignende på arbeidsplassen som førte til det samme, men det er mulig siden jeg ikke klarer det. Hvis dette er tilfellet, er jeg redd for at jeg blir redd for flere plasser og at jeg ender opp med å bare sitte hjemme, i en trygg sone, noe jeg gjør mye av allerede. Andre som kjenner seg igjen?
Til forsiden