Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst

juli 16 2017 - 10:40
Verden raser sammen i dag, av inntrykk og voksenlivets utfordringer, mas og forventninger. Sliten av å alltid være den som gir uten å få noe tilbake - slitsomt.

Har den siste tiden brukt tiden sammen med bestemor - mamma og pappa har vært på ferie snart en uke, og jeg sitter igjen med ansvaret for henne alene. Ikke spiser hun, kaster maten jeg lager og nå fikk jeg beskjed om at de kommer hjem fra ferie om en uke. Jeg er sliten, har mitt eget hjem å ta vare på, men nå bor jeg hos dem og må virkelig ta meg sammen for å klare dette.

Dette høres nok ut som et klagebrev, men jeg lever på et dårlig batteri om dagen, er tømt og slapp.
Fikk akkurat en ide om å ikke være så mye hos bestemor, prøve å hente igjen energien alene. Er det noen som kan gi meg noen støttende tips på å få mer energi og holde ut? Bestemor er en krevende - og energi tyv, men hun er samtidig verdens beste! Forstå meg rett :)

Fikk også en annen ide om å ta meg et bad, kose meg i godstolen og senere blir det hjemmelaget pizza. Jeg liker nemlig luksusfellen og den går på TV i hele dag, så skal slappe av med det.

Avatar

Re: Angst

juli 16 2017 - 12:31
Det siste hørtes jo helt supert ut, hjemmelaget pizza og et tv-program man liker!

Man er glad i besteforeldre, men de kan være utrolig krevende - det vet jeg alt om! Jeg forsøker å ha forståelse av at de er ensomme og kanskje deprimerte og redde. Selv om man skal støtte dem og besøke dem må man også sette av tid til seg selv. Hva om du setter av en time eller to hver dag til kun deg selv? Gjør noe DU liker og som gir deg energi. For meg er dette gjerne å gå en tur i skogen/ute eller å lese i ei bok. Da slapper jeg av og får klarnet hode.

Håper det går bedre med deg nå!
Avatar

:)

juli 18 2017 - 17:29
Ja nå har jeg tatt meg en joggetur og det gav meg energi som holdt ut dagen! Det skal jeg fortsette med. Bestefedre er som du gav uttrykk for, krevende, men bestemor for meg er også en person som lærer og gir meg mye også! Har laget middag til oss og laget en porsjon ekstra til henne som hun har til i morgen om jeg blir hjemme en dag til. Dette ble et litt sånn hverdagsinnlegg, men hadde behov for det.
I morgen skal jeg starte dagen med en herlig joggetur for å få mer energi! Oppfordrer dere med dårlig energi til å gjøre det samme, det hjelper bare med 15 minutt om det så er.
Avatar

Re: Angst

juli 18 2017 - 21:36
Så flott å høre, nå ble jeg glad! :)
Til forsiden