Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst

jan 18 2016 - 21:21
Heisann... Er en jente på 29 år som føler meg veldig alene for tiden:( sliter veldig mye med angst:( har heller ikke så mange venner jeg kan snakke med da jeg føler at de ikke forstår hva jeg går gjennom....Er det flere her som føler det samme??? Jeg sliter mest på kvelden /nattan og føler at jeg har en stor klump i halsen og at jeg ikke får puste:( føler meg også veldig svimmel og har en del magesmerter.... Har vært hos lege men følte ikke at han tok meg alvorlig:(håper jeg kan få noen å snakke med da jeg føler meg utrolig ensom:( bor i Østfold
Avatar

ingem

jan 18 2016 - 22:13
Avatar

Re: Angst

jan 18 2016 - 23:42
Bytt lege! Det er veldig enkelt og du kan gjøre det på nett (helsenorge.no). Tror det er veldig mange her som føler det samme og derfor vi søker oss til dette forumet fordi andre kan prøve men ikke helt skjønne hvordan det er. Det virker også som det er veldig mange av oss som sliter mest på kvelden og kanskje spesielt når man skal legge seg og alle tankene renner på.

Vet ikke hvordan du vet at du har angst siden legen din ikke tar deg alvorlig, men igjen; få deg en ny lege som tar det på alvor og som kan skaffe deg nødvendig hjelp :-)
Avatar

Hei

jan 19 2016 - 00:04
Takk for svar:) har byttet lege men han nye var ikke så mye bedre:( vet jeg har angst Pga jeg har slitet med det store deler av livet:( har gått i terapi og medisiner har jeg også prøvd men i det siste har det vært ganske ille:( føler meg veldig alene men vet jo at det er flere som sitter i samme båt
Avatar

Re: Angst

jan 19 2016 - 00:08
Så trist at du allerede har byttet og at det ikke hjalp da.. Du kan prøve https://www.legelisten.no/ - der kan du finne fastleger basert på andres erfaringer, du har heldigvis lov å bytte mer enn en gang.

Hvis du har slitt med dette lenge vet du jo heldigvis at det ikke er farlig, men har du en psykolog du kan kontakte da? Spesielt hvis du føler det blir verre og verre er det kanskje behov for terapi og evt medisiner igjen?


Avatar

Hei

jan 19 2016 - 00:43
Heisann:) jeg går på antidepressiva da men i det siste har det vært veldig tungt:( venter jo på svar angående psykolog men det kan jo ta så lang tid vettu:( men godt å vite at jeg ikke er alene og det er folk som bryr seg:)
Avatar

Hei

jan 19 2016 - 01:07
Skal prøve på det:) takk for gode råd
Avatar

Hei

jan 19 2016 - 01:10
Veldig hyggelig å ha noen å prate med her inne da:) legg meg gjerne til som venn:)hvis noen trenger noen å snakke med:)
Til forsiden