Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst

jan 30 2015 - 15:34
Hei jeg er ny her inne. Gikk inn her i dag etter en lang tid med en del plager som. Jeg leser innleggene dere og kjenner meg igjen på mange områder. Jeg har ikke fått beskjed eller Ærklert at jeg har angst Men etter Tidligere sykdommer og mye som er skjedd i min familie Har de hele tiden sagt at jeg ligger i en fare sone som de har sagt at en dag bare kommer til og knekke sammen for jeg skal liksom være den sterke som også skal være til stede og hjelpe andre. Men etter nå 8 mnd med cellegift strålebehandlig så er jeg blitt veldig redd for og dø for og få tilbakefall av kreften osv osv. Kan for klare dere litt om mine symptomer.
Begynte med
Hjertebank
Fikk smerter i mellomgolv ut mot venstre arm
Fikk enorme strålinger opp igjenom hele ryggraden kunne ikke sitte eller ligge
Enorm hodeverk og noe som knitrer som papir eller noe i hode
Stadig mer og mer Leamus i venstre øye
Tåkesyn i venstre øye
Våknet om natten med skikkelig verk i beina og kneskålene
Prikking over leppen på venstre side.
Våknet hvor begge mine hender sovner får ikke rørt på de men gikk fr over
Og mye mye mer Det som har vært det værste i det siste er faktisk
Tungpust
Føler jeg ikke får puste eller trekke inn pusten skikkelig
Svimmelhet
Hodeverk og ukonsentrert klarer ikke følge helt med
snakker fort og hopper i fra den ene til den andre temaet på under 5 min
Er det noen her inne som kjenner seg igjen blir jeg glad for og lese det
Og hva tror dere at dette er angst ????
Hilsen Fortvilet
Avatar

hei

jan 30 2015 - 15:51
det var mange symptomer! mange av dem er vel ikke akkurat typisk angst-symptomer..? (strålinger, smerter) - regner med du har kontakt med lege om disse symptomene? Kan kanskje være ettervirkninger etter kreftbehandling..?

Men jeg kan selv kjenne meg igjen i hjertebank, tungpust, pusteproblemer, svimmelhet og ukonsentrerthet (jeg har angst og depresjoner)

Vet det finnes en link her hvor folk har ramset opp alle sine symptomer. Du kan jo se om du finner den om du er interessert. Symtpomene er mange og ulike, men er viktig å ha avklart med lege hvilke symptomer som er hva.

Skjønner du er fortvilet når du ikke har det bra! Men vi er mange som ikke har det bra, så trenger du noen å snakke med er du kommet til rett sted :)
Avatar

Re: Angst

jan 30 2015 - 15:59
Er litt uklart det med stråling er vel pulsen jeg kjenner i hele kroppen skikkelig ubehagelig Fikk noe angst medisin som jeg skulle begynne på men har ikke tatt de Men i dag følte jeg at jeg virkelig måtte ta og det gjorde jeg og det gikk 45 min og da begynte bankingen og smerten i kroppen og gi seg så derfor tror jeg de har hatt rett ang at de mener jeg har en angst som je i alle år har benekter. Ja tror jeg er kommet på ett rett sted leste inne på flere med angst og kjente meg mye igjen
Avatar

så bra

jan 30 2015 - 17:01
Bra at medisinene virket. Jeg har god erfaring med noen medisiner, andre ikke. Og godt at du kjente deg igjen - på en måte. Iallefall hjelper det meg og vite at jeg ikke er alene om å ha det ugreit og at det finnes andre som meg.

Avatar

re angst

feb 1 2015 - 20:06
Hei Tornerose, jeg sliter selsagt også med helseangst og depresjon er livredd sykdommer og selfølgelig døden. dette er blitt ille nå får jeg angst av det minste som skjer med kroppen uansett hva det er.Jeg føler derfor med deg og kan også si at jeg har også hatt og har fortsatt en del smerter i kroppen og vært utbrent. smertene kan komme av stress for helseangst og kan kom av at du spenner deg mye i løp av dagen, men i følge legen min kan stress gi sånne kroppslige symptomer.
Avatar

Re: Angst

mai 24 2019 - 17:12
Hi Fortvilet71,

Depression is really an invincible disease. Please stay strong. Also I did a little research about how CBD oilhelps in calming your mind. I have read it here https://no.formulaswiss.com/blogs/angst/hvordan-cbd-hjelper-mot-angst-forarsaket-av-a-matte-tale-offentlig.
Til forsiden