Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst tar aldri ferie

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst tar aldri ferie

des 21 2019 - 03:31
Så nok en våken natt med angst og det er godt å ha ett sted å få ting ut, jeg er så sliten av alle disse krigene og konfliktene innvendig.så mye som foregår her i denne ensomheten så mye kaos.angst feirer ikke jul.angst har aldri ferie.den sliter meg ut.som om den ler av ett meg som ikke føles som ett meg i kriger jeg kjemper de usynlige krigene.angst har ikke fornuft for den fins ikke angst herjer med det innvendige og jeg blir så redd.redd for hele verden og jeg merker hvor sliten jeg er av alle disse krigene.jeg vil være fri.jeg vil være sommerfugl som kan fly avgårde av alt det vonde.blir jeg noen gang sommerfugl men istedet er det demoner.midt i mellom himmel og helvete kjemper jeg.Har dere slike Opplevelser å føle at dere kjemper forgjeves? Har dere råd dere vil dele?
Avatar

yepp

des 24 2019 - 05:38
du har helt rett
angsten tar aldri ferie
den jobber 25 timer i døgnet
om den bare kunne ta litt fri
hadde vært så godt å puste litt
bare slappe av litt liksom
i stedet for å gå i krigen
hver eneste jævla dag
av og til er fienden usynlig også
ønsker deg best mulig høytid mrsfreak
Avatar

Hmm

des 25 2019 - 03:06
Det er mye styr med angst hele tida.Man blir så sliten og mister energi av alt sammen.Det sier stopp men angsten fortsetter med sitt.man vik bare gi opp.
Til forsiden