Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst symptomer?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst symptomer?

juni 11 2018 - 11:48
Jeg fikk angst anfall pga et kraftig migrene anfall.. men nå skjer det så mye rart i kroppen, de siste dagene har jeg våknet dårlig og lagt meg dårlig, blodårene mine tyter ut av armene ved pulsåra og oppover armene og får vondt i håndledd og pulsåra... er detta angsten?
Avatar

Re: Angst symptomer?

juni 11 2018 - 17:09
Dette kan godt være angst. Angst kommer skjuler seg bak utallige symptomer. Har du vurdert å ta en prat med fastlegen din? Søk hjelp, ikke vent på at det kanskje blir bedre. For det kan bli værre og i helsevesenet tar ting tid. Lykke til på reisen du har foran deg. Husk at angst ikke er farlig, det bare føles som det er en reell fare for at du skal svinne hen å bli borte.
Avatar

Re: Angst symptomer?

juni 11 2018 - 21:32
Har vært dårlig i over 6 mnd jeg og blir sendt hit og dit av lege så er for det meste bare venting og ingen veit helt sikkert hva som er galt med meg enda, så jo takk:) noe fysisk som trigger angst ihvertfall men ingen kan helt sette fingeren på hva det er og får ikke no hjelp av lege mens jeg venter på nevrolog osv.. takk for oppmuntringen :)
Avatar

Re: Angst symptomer?

juni 12 2018 - 17:16
Ikke noe å takke for :) Jeg brukte 10 år av livet mitt på å finne ut at det var angst jeg slet med. Jeg var 100 % sikker på at det var noe fysisk galt med meg.
Til forsiden