Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst, strålinger i arm og rygg, blurry syn, hjerteslag!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst, strålinger i arm og rygg, blurry syn, hjerteslag!

feb 3 2020 - 23:41
Hei!
Gutt i 20 års alderen å sliter med angst å har hatt forskjellige episoder å lurer derfor på om andre har opplevd dette eller lignende episoder? Eller kan dette stamme fra noe annet?

Fra den gangen eg blei dømt for noe eg ikke hadde gjort + kjennskap til sykdom i familen har eg slitt med angst.
Har dei fleste symtommer som folk beskriver men hadde nylig ekstreme strålinger gjennom begge armer og rygg med en følelse av stikkende og sviende følelse, Kortvarig pusting, kaldsvetting og eg sleit med å se skikkelig, alt var blurry så når eg bevegde armene mine såg det ut som det var 3 armer av ene handen. Varte i over en time og var intenst.

Dagen før hadde eg tatt 3 øl og la meg regelmessig tidlig. Dagen etterpå sleit eg med angst å måtte bare bure meg inne, så kom strålingen på kvelden som forklart over når eg låg rolig i senga å chilla med netflix.

Andre som har opplevd lignende?
Avatar

Re: Angst, strålinger i arm og rygg, blurry syn, hjerteslag!

feb 4 2020 - 01:35
Hei! Har hatt stråling i armene og rask pust, samt svetting. Kan av og til føles som at det er noe gale med synet mitt, men har ikke sett direkte blurry tror jeg. Vi alle opplever ting ulikt ???? Angsten kan vise seg på de merkligeste måtene! Alkohol gjør ofte angsten verre også forresten ????
Avatar

Re: Angst, strålinger i arm og rygg, blurry syn, hjerteslag!

feb 4 2020 - 01:36
Spørsmåltegna er egentlig smilefjes, vet ikke hva som har skjedd der
Avatar

Hei

feb 4 2020 - 23:11
Angst 777 jeg tenker nok dette skyldes angsten men syns likevel du bør ta en tur innom legen hvis du allerede ikke har gjort det for jeg tenker dette med strålinger gjennom begge armer.jeg har aldri vært flink til å ta ting alvorlig og nå har jeg kjempe vondt på sider og bak og magen for jeg har visst høytkolesterol og litt høye leververdi så nå går jeg og har veldig vondt de skal ta bilder av magen og lever.jeg ville ikke anbefalt for noen å være som meg holde ut så lenge smerter.hvis du ikke har sjekket dette med stråling i armer så gjør det for sikkerhets skyld.ingen bør være som meg.
Til forsiden