Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst som "flytter seg"..?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst som "flytter seg"..?

jan 23 2022 - 14:52
Jeg har generalisert angst, moderat depresjon og posttraumatiske symptomer. I det siste har jeg vært "flink pike" og kjørt meg selv i grøfta og depresjonen har tatt over. Jeg opplever håpløshet, tiltaksløshet, oppgitthet, gråter mye og har mangel på konsentrasjon. Pga alt dette har jeg nå startet med Brintellix 10 mg (snart 1 uke siden). Jeg føler nå at symptomene på angsten har blitt MYE verre. Er det vanlig etter oppstart? Kan også føle "sting" /ilinger nederst i magen som i går ble etterfulgt av panikkanfall. Kan angsten "flytte seg" nederst i magen? Er forøvrig frisk kroppslig sett.
Avatar

Re: Angst som "flytter seg"..?

jan 23 2022 - 16:06
Så vidt jeg vet er noe av symptombildet på generalisert angst nettopp at den "flytter seg". Ut fra det du skriver her virker det jo ikke som medisinen gjør ting bedre. Har du diskutert andre alternativer enn medisinering med legen?
Avatar

Re: Angst som "flytter seg"..?

jan 23 2022 - 16:32
Jo, det er vel slik angsten er... Jeg blir like mye tatt på senga hver gang noe endres... Og vettskremt slik at jeg bare blir gående å kjenne etter med alt fokuset nederst i magen, slik det er nå. Ute av stand til å slappe av. Jeg skal til legen til uka, så skal høre da om det kan være lurt å prøve noe annet. Takk for svar!
Til forsiden