Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst smerter og alkohol

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst smerter og alkohol

okt 9 2021 - 13:56
Hei. Er det noen av dere så går på medisiner har angst å drikker av og til såfall hvordan går det?
Jeg har snart ikke trukket på 2 måneder å pleier ikke drikke lengre. Men har nå snart lyst å gå ut en sjelden gang med noen venner istedenfor å sitte hjemme å kjenne etter å bare jobbe. Så er jeg litt redd for hvordan det kommer til å gå da jeg har mye angst og tillegg gallesteiner… går også på noen medisiner så jeg tar på kvelden som jeg helst vil ta men kunne hoppe over så lenge det ikke hva mye. Har forresten slitet mye hver dag siden juni.
Avatar

Re: Angst smerter og alkohol

okt 10 2021 - 20:40
Hei! Angst kan ofte utløses litt sterkere av alkohol siden det påvirker nervesystemet i kroppen. Det er ikke noe farlig, så hvis du har lyst til å gå ut i blant kan du det, ikke overtenk det. Snakk også med legen din om du kan drikke mens du går på medisiner og hør hva de har å si!:)
Avatar

Hjelp

okt 13 2021 - 21:13
Innlegget er ulest.
Kan anbefale boken Kinastudien mot gallestein og mange andre fysiske sykdommer.Boken er lettlest og pensum på ernærings fysiologi studiet.En fantastisk bok.
Til forsiden