Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst/ptsd

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst/ptsd

aug 23 2022 - 23:04
Jeg sliter virkelig nå, jeg har kompleks ptsd og har gått ubehandlet i 18 år helt til jeg nettopp startet i intensiv traumebehandling. Dette har gitt meg ekstremt mye symptomtrykk, så mye at jeg til og med utviklet fibromyalgi, helseangst og dødsangst, får veldig mye panikkanfall. Sterk depresjon og spiseproblemer. Jeg vet ikke om jeg klarer å fortsette i behandlingen, men nå er det på en måte no way back. Behandleren sier ofte at jeg er trygg og at ingenting er farlig, men etter behandlingen har jeg begynt å kjenne på en stor intens frykt inni meg hele tiden som gjør at jeg hyperventilerer og gråter i mange timer i strekk. Jeg er så utrolig redd fordi jeg føler meg helt alene i verden, jeg har noen få venner men de klarer jeg ikke å møte lengre. Familie har jeg ikke kontakt med. Jeg klarer ikke å leve slik så mye lengre.. jeg har fått innleggelse nå men det er kun meg som kan fikse meg på en måte og jeg blir så redd av den tanken. Jeg vet ikke hvordan det skal gå når jeg kommer hjem igjen..
Avatar

Heier på deg

aug 24 2022 - 08:58
Jeg - og mange her inne - heier på deg. Ta en dag av gangen - en time av gangen. Det VIL komme bedre stunder - tro du meg!!!!

Lykke til
Til forsiden