Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst pga utseende

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst pga utseende

aug 16 2019 - 18:40
Jeg har slitt med uren hud/rosacea så lenge jeg kan huske. Det har alltid vært et vist hinder for meg i det sosiale, men det siste 6 mnd har det blitt et rent helvete. Nå har jeg fått veldig mye angst for å vise meg ute blant folk, såpass mye at jeg ikke går ut om jeg ikke absolutt må. Jeg synes rett og slett jeg ser helt grusom ut, og spesielt i dagslys.
Ønsker å prate med noen som er i en lignende situasjon, da jeg ikke har noen rundt meg som helt forstår hvor grusomt det kan være. Noen ganger tenker jeg at jeg ikke orker mer, men har barn så jeg må holde ut. Men føler jeg ikke lenger lever, bare eksisterer....
Avatar

Hei

aug 17 2019 - 05:50
Jeg bare lurer på har du brukt dalacin.den er veldig bra for kviser Anja.Gode venner syns det var trist det du skrev at du føler deg stygg og at til og med dine foreldre har sagt.Hva sa du til dem da?Sånt sier man ikke til sine barn det måtte ha vært sårende og krenkende.Husk hvem bestemmer at du er stygg alt handler om smak og behag.
Avatar

Rosacea

aug 17 2019 - 07:12
Nå er det ganske mange produkter man skal holde seg unna og enkelte råd som kan gjøre ting verre, men nå vet jeg ikke hva du har prøvd. Nå sier jeg ordrett fra en hudspesialists anbefaling;

Rp Soolantra gel hver kveld i 2-3 mnd
Evt tillegg orocea kapsler
Ved kraftig forverring; Doxylin

Ellers viktig å vaske huden med såpefri, som for eksempel rosaliac gel (la rouche) før en tar på krem.

Men mulig du vet alt dette og bedre enn meg selvfølgelig men ville nå gi tipsene uansett da de kommer fra ei spesialist.

Er bare å sende ei melding
Avatar

Re: Angst pga utseende

aug 19 2019 - 04:51
Endelig en som meg... Bare skriv til meg. Sliter med det samme!
Avatar

Hei

aug 21 2019 - 00:39
Jeg syns det var trist at de ikke vil ha noe med deg å gjøre familien din.jeg håper du har andre rundt deg som kan hjelpe deg.Har du spurt dem noen gang hvorfor de behandlet deg slik?
Til forsiden