Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst, panikkangst og dødsangst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst, panikkangst og dødsangst

sep 18 2019 - 02:37
Hei. Jeg sliter med angst, panikkangst og dødsangst. Har vært hos lege og legevakt og tatt ekgx2, sjekket oksygenopptak, blodtrykk, puls, blodprøver og ja en god del. Klarer fortsatt ikke å legge fra meg tanken om at noe kan være galt, sikkert angsten sin måte å fortelle meg at den fortsatt er her på. Derfor tenkte jeg å spørre her om noen av de fysiske symptomene jeg har, som jeg ikke vet om har sammenheng med angsten.
Noen ganger når jeg puster inn er det som om det «smeller» i brystkassen. Tror ikke det er høyt. Har også gått med trykk i brystkassen en stund og ubehag øverst i ryggen ca på venstre side. Har også kjent på pulsen min en god del og opplever at den stopper op et par sek og så smeller det litt hardt. Er noe av dette normalt ved angst? Får ikke sove på grunn av det skremmer meg. Har mange andre symptomer i tillegg men de vet jeg kommer pga angsten.
Avatar

Hjelp

sep 20 2019 - 04:56
Hjelp
Avatar

Anoano123

sep 20 2019 - 11:06
Dersom du har vært hos legen å h*n har konstatert at det ikke er noe fysisk galt med deg, kan jeg med 100% sikkerhet si at dette skyldes din angst. Dette du beskriver med at du føler hjertet ditt stoppe opp for å så slå hardt, kalles ekstraslag og er helt ufarlige, i tillegg er det noe alle mennesker har i varierende grad. Noen kjenner hjertet sitt slå hele tiden, mens andre trenger hard trening eller intensitet for å kjenne hjertet slå.
Problemet med angst er at desto mer du kjenner etter å er var på symptomer, jo mer symptomer produserer angsten. Har du snakket med legen din om henvisning til psykolog eller samtale med noen?
Det er ikke noe fysisk som feiler deg, så ta ett pust i bakken å gi deg selv litt albue rom :)
Legg meg gjerne til som venn å skriv til meg om du har lyst :)
Til forsiden