Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst på jobb

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst på jobb

nov 11 2019 - 14:34
Heisann! Er det nokon som synst det er slitsomt og plagsomt å gå rundt med angst på jobb? Eg kan ha så mykje tankar av og til at eg blir svimmel, får vondt i magen og er nesten på gråten. Men når eg kjem heim til kjærasten får eg ikkje til å sette ord på kva tankar eg har så eg kan liksom ikkje forklare heilt korleis eg har det, følar alt berre blir ein ond sirkel og ting blir verre og verre. Nokon som har råd for kva eg kan gjere? Eg har for 1 år sida avslutta hos dps då eg følte meg betre og fekk ikkje lenger noko ut av å snakke med forskjellig helsepersonell kvar gong eg kom ut og inn av systemet. Trur eg fekk ein diagnose som heiter agorafobi? Har det noko med sosal angst å gjere? Eg er ikkje redd for å snakke med folk men er generelt engstelig for ting som kan skje med tanke på sjukdom og død, har så mykje ekle tankar eg ikkje vil ha av og til at eg berre vil gøyme meg nokre gongar. Håpar ikkje detter vart eit rotete innlegg!
Avatar

Re: Angst på jobb

nov 11 2019 - 16:17
Det høres krevende ut. Hva med å sjekke ut noe som heter Angstringen, om det tilbys i nærheten? De driver med gruppeterapi ledet av tidligere deltagere, fremfor terapeuter.
Avatar

Re: Angst på jobb

nov 11 2019 - 17:36
Se om du kan få tak i en behandling som heter "4 dagers". Veldig effektivt behandling som gjør at du kan bli kvitt angsten på 4 dager.
Til forsiden