Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst og uføretrygd

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst og uføretrygd

aug 24 2022 - 12:31
Akkurat nå har jeg angst....om 2 ting...jeg sliter med helse angst og om 2 uker skal jeg på mitt årlig føflekk skjekk..og er livredd de finner noe. Så dager etter det skal jeg til legen min...for å snakke om uføretrygd...eller jeg skal snakke om det. Ikke pga angsten min...men en kronisk sykdom jeg har. Men jeg har skikkelig angst om det...hva om nav ikke tror meg..hva om jeg må igjennom masse tester og gå på arbeid på andre steder..bare for de vil teste meg ut.. problemet er at min sykdom kan ikke ses...og ikke lett å vise.
Jeg vet at jeg ikke klarer å jobbe mer...annet problem er at jeg siste året har gått på dagpenger...for jeg ville komme ut i jobb...men jeg vet også at når jeg var i jobb..var jeg mer sykemeldt en på jobb...og fikk aldri gode referanser pga jeg var mye borte fra jobb.
Men jeg er hva jeg ser som good girl...jeg gir ikke opp....
Men nå må jeg høre på kroppen min...jeg kan ikke være good girl lenger...jeg har bare 1 helse og 1 kropp.

Men nå sitter jeg å dirrer...jeg har så mye tanker og følelser at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg... Først må jeg komme meg igjennom skjekken.... kvalm..
Til forsiden