Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst og symptomer fra øret

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst og symptomer fra øret

nov 4 2020 - 14:52
Hei
Flere som sliter med angst og øresymptomer? Jeg får ofte anfall med trykk i hodet, dotter i ørene og øresus. Noen ganger kan jeg føle meg litt svimmel, men ikke slik at det går rundt for meg. Anfallene varer i alt fra 10-20 min. Har vært utredet for andre sykdommer i øret som kan gi slike symptomer, men de mener det ikke passer. Legen mener dette er angs. I dag har jeg hatt slike anfall hele dagen, og begynner å bli litt sliten. Vanligvis har jeg disse anfallene et par ganger i måneden.

Flere som har det slik?
Avatar

forståelse

nov 5 2020 - 03:40
jupp kjenner meg
litt delvis igjen
mange år siden nå
det var jo bare
veldig ubehagelig
så en dag var det
plutselig borte vekk
vet ikke hva jeg
men hold ut da
en dag går det over
hos deg også - det er poenget ;)
Avatar

Re: Angst og symptomer fra øret

nov 5 2020 - 22:48
Ja, jeg har det ofte. Trykk i øret/hodet, og fikk plutselig kronisk øresus i mai i år. Varierer litt i styrke, men har det fortsatt. Håper det vil gå vekk etterhvert som jeg får mindre angst.
Avatar

Re: Angst og symptomer fra øret

nov 9 2020 - 23:26
Kjenner meg VELDIG igjen! Det som faktisk har hjulpet meg er å gå til kiropraktor og fysioterapi. Slet veldig mer øresus, øyesmerte og hodepine. Vi med angst spenner veldig ofte muskler, og da er det lett for at det stivner til baki der og utløser en rekke symptomer. Ville absolutt vurdert å få en utredning om du har økonomi til det.
Til forsiden