Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst og svimmelhet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst og svimmelhet

des 24 2019 - 13:05
Hei. For 2 år siden så sluttet jeg å ruse meg etter det gikk galt. Siden da har jeg slitt med helseangst og har vært redd for at jeg har ''ødelagt'' kroppen min eller hodet. Etter en stund så ga det seg da jeg skjønte at ingenting galt hadde skjedd med meg. For 5 måneder siden nå så fikk jeg krystallsyke. Krystallsyke er en en ting som gjør deg VELDIG svimmel. Etter 2 uker gikk denne krystallsyken over, men her sitter jeg 5 måneder senere. Med masse angst og er fortsatt svimmel. Legen sa det er normalt å være svimmel når man har angst, og jeg har jo perioder hvor jeg har mindre/mer angst og jeg merker også da at jeg blir mindre/mer svimmel. Men etter 5 måneder nå med dette så virker ting litt fortapt for meg, jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg er konstant svimmel. Jeg går til terapi og kiropraktor ukentlig, merker dette har hjulpet meg.
Er det noen som har erfaring med angst og svimmelhet satt sammen? Evt, har dere noen råd til meg?
Hvor lang tid vil det ta før jeg slutter å være svimmel?
Tusen takk på forhånd!
Mvh fortvilt gutt på 22 år.
Avatar

Hei

jan 5 2020 - 14:23
Svimmelhet er nok veldig vanlig ved angst.... Desverre... Jeg sliter også med det... slitsomt og kjenne seg på siden av seg selv... Alt blir mer et ork når man kjenner seg svimmel.....
Til forsiden