Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst og stivnet i fingrer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst og stivnet i fingrer

sep 2 2013 - 17:51
Kjenner noen av dere at fingerene blir stivere og kan verke mye i angst-perioder? Også en sånn elektrisk pulsering ut i fingrene ? Helt sykt ekkelt, tenker hjerteinfarkt med en gang :/
Avatar

hei

sep 2 2013 - 18:13
angsten kan komme med mange rare symptomer .
Har ikke opplevd å få stive fingrer da men musklene i kroppen min er godt i spenn . særlig i rygg å nakke .Man kan oppleve prikking i hele kroppen også . Men skat det er utrolig mange symptomer man kan få av angst . Men er du redd å usikker så spørre legen din om hva det kan være . Det er iallfall det beste for meg selv om man blir ganges lei av å fly til lege hele tiden .
klem fra meg
Avatar

hei!

sep 2 2013 - 19:49
når jeg vet angsten slår til er når jeg får slik du forklarer i fingrene, kan holde på i mange timer før det stopper! så det er helt normalt :)
Avatar

Takk

sep 2 2013 - 23:57
For svar... Det ga seg litt etterhvert.. Men helt jævlig å kjenne på, elektriske pulser ut i fingrene.. Tenker jo på hjertet med en gang jeg da.. Men har Iallefall regelmessig puls så da står jeg nok det bi denne gangen også :)
Avatar

Stive fingre angst

juli 28 2020 - 08:52
Hei yaramid84

Sånn har jeg også det....hvordan går det med symptomene dine med stive fingre i dag?
Til forsiden