Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst og sovemedisin

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst og sovemedisin

april 22 2021 - 13:42
Er det andre med angst som bruker sovemedisin? Jeg fikk dette utskrevet fra lege i dag, men er redd det kanskje bare gjør det værre neste dag?! Erfaringer? Jeg har heller ikke ønske om å bli avhengig, men sove må en jo også gjøre
Avatar

Re: Angst og sovemedisin

april 22 2021 - 14:03
Søvn er svært viktig. Sliter du veldig med søvn, så er det ok å ta noe sovetabletter. Jeg brukte litt Sobril, så litt Valergan....deretter noe melatonin. Ikke noe av disse samtidig. Jeg var også noe bekymret for avhengighet, men ble langt ifra det. Sobril slo meg helt ut (ang. søvn)....noe som var bra over noen dager i noen uker. Litt hangoverfeeling dagen etterpå hadde jeg da. Og fikk mer og mer kontroll ettersom jeg jobbet mye meg angst/depresjon og tankesett (samt fysisk aktivitet). Jeg bruker nå kroppen som medisin - er fysisk sliten pga aktivitet. Og skal aldri stoppe med det (igjen).
Avatar

Re: Angst og sovemedisin

april 22 2021 - 16:34
Takk for tilbakemelding. Godt å høre at det fungerte for deg. Får gi det et forsøk
Avatar

Ingen årsak cosmica12

april 22 2021 - 18:01
Takk,

Håper det kan bidra til å få deg inn i noen bedre søvnrutiner. Jeg har helt ute mtp søvn en stund, sov ikke på 3,5 netter osv. Men heldigvis bedring nå.

Dette ordner seg nok for deg også :-)
Avatar

Søvnvansker

april 23 2021 - 15:42
Hei! Synes det er helt greit å ta sovemedisin når man trenger det.. Personlig tør jeg ikke bruke sobril lenger da dette slo veldig feil for meg, men har brukt og bruker fortsatt remeron i lav dose ved behov! Fungerer godt for meg!
Til forsiden