Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst og sjalusi

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst og sjalusi

mars 22 2018 - 08:52
Hei dere. Jeg sliter mye med generalisert angst og deperonalisering, men er heldig som har en super kjæreste. Dessverre henger angsten for å bli forlatt tett sammen med sjalusi. Han har en venninne han ble kjent med en god stund før vi møttes - og de er enda nokså gode venner, men møtes sjeldent. Typen er veldig ærlig og åpen med meg, og har fortalt meg at før de ble venner, var han over noen måneder forelsket i henne. Når han tok det opp, mente denne jenta at de var bedre som venner - og det ble de jo. Han sa klart fra til meg at de følelsene han kjente på, forsvant i det han ble avvist, og at når de ble bedre kjent, innså han at de er helt forskjellig og hadde aldri gått som et par, kun venner.

I usikkerhet spurte jeg på jodel (et anonymt forum hovedsakelig for studenter) om dette var realistisk. Da ble jeg møtt med «nei nei nei, han er garantert litt keen på hu fortsatt», og «han kjenner garantert noe når de henger sammen». Angsten i meg blir jo helt vill, og jeg er overbevist om at han løy. Jeg tok det opp med han, og han virker såret av at jeg ikke trodde på han. Han sto på sitt, og sa at han helt ærlig har null følelser eller kjemi med denne jenta.

Likevel klarer jeg ikke legge det fra meg, når så mange mente dette var umulig. Jeg er SÅ lei av å være sjalu og redd.

Er det noen menn her, som kan støtte opp det typen min sier? Eller er det kanskje noen andre her som sliter med sjalusi koblet opp mot angsten sin? Noen tips?
Til forsiden