Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst og pustevansker/tungpust

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst og pustevansker/tungpust

mars 31 2021 - 15:00
Fikk første panikkanfall i fjor etter jeg kjente pusten begynte å bli veldig tung og unormal. Vært hos legen og de sa jeg hadde astma så begynte på medisiner der og det gikk egt ok en stund. Så kom det mange episoder med tungpust og panikk. Legene sier jeg er helt frisk men sliter med pusten konstant.
Føler jeg aldri puster automatisk lenger, tenker på hvordan pusten er 24/7, livredd for å ikke få puste. Klarer nesten ikke fungere normalt lenger. Føler dette kommer til å fortsette til jeg en dag dør av det. Ekstremt vanskelig å få sove om natten og da jeg føler meg tett og tungpustet så fort jeg legger meg ned.
Noen erfaringer fra folk med lignende?
Avatar

pssssst

mars 31 2021 - 23:09
jeg ligger med såkalt cpap
en pustemaskin om natten
det er deilig det da
masse frisk oksygen
prøve det kanskje?
og ellers får også jeg
angstanfall og pusteproblemer
det kan komme plutselig
tror vi må lære å leve med det
eller hva tenker du?
Avatar

Yes

april 5 2021 - 00:59
Har det helt likt som deg. Opplevde mitt første panikkanfall for 3 uker siden , og sliter med pusten jevnt og trutt. Kveld:natt er værst....
Avatar

Pustevansker

april 5 2021 - 17:29
Har hatt den samme opplevelsen for noen måneder tilbake. Det var verst på kvelden, da jeg ikke lenger følte jeg hadde kontroll på kroppen.. Helt jævelig, men kan trøste med at det går fremover.. Mitt tips, krev terapi om det ikke går over! Fikk tilbud om medisin uten terapeutisk oppfølging, og dette var ikke noe gøy.
Avatar

har samme problemet

april 10 2021 - 23:13
hei du trenger ikke å være redd. har hatt tung pust i noen måneder nå og det er helt jævlig, men husk at det er angst og ikke noe alvorlig. blir selv veldig redd, men leger og psykologer har fortalt meg at dette er helt normalt og trenger ikke å bekymre meg. lettere sagt enn gjort da. du er ikke alene og jeg håper vi alle blir kvitt det snart. corona har definitivt ikke gjort ting bedre.
Avatar

Blir alltid redd.

april 14 2021 - 01:05
Problemet er jo at man mister fornuften når dette oppstår. Da er det så altoppslukende at frykten tar overhånd.
Til forsiden