Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst og opptrapping SSRI

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst og opptrapping SSRI

aug 25 2019 - 13:27
Jeg startet på Zoloft igjen etter å fått igjen panikkangsten nå i sommer. Jeg trappet opp til 100 mg Zoloft for 3 og en halv uke siden. Den første drøye uka merket jeg endel angstøkning. I uke to og tre følte jeg meg merkbart bedre: fikk igjen matlyst, ingen uro i kroppen og få kroppslige symptomer. Ble selvsagt optimistisk.

De siste tre dagene derimot har jeg blitt verre igjen. Fått kroppslige symptomer som munntørrhet, ubehaglige "andrenalinbølger/angstbølger" som går gjennom kroppen (varer et sekund), dårlig mage, litt kvalme og dårlig matlyst. Er nå så redd for at jeg ikke skal bli bedre.

1. Er det for tidlig å si om Zoloften virker mot angsten etter 3 og en halv uke?

2. Kan det jeg opplever nå vere bivirkninger av medisinen?

På forhånd takk for svar! :)
Avatar

Re: Angst og opptrapping SSRI

aug 25 2019 - 14:55
Hvor lang tid det tar kan variere fra person til person. Minst 3 uker er normal ventetid, ellers kan det gå 4-6, eller enda lenger. I pakningsvedlegget står det at det kan ta mange uker før du merker bedring. Jeg bruker en annen type, og det tok rundt 8 uker før optimal effekt.

Symptomene du beskriver er vanlige bivirkninger, så det kan det naturligvis være.

Til forsiden