Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst og ny by

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst og ny by

mai 3 2014 - 20:18
Hei. Jeg er en jente på 22 år som sliter med angst. Jeg har flyttet til en ny by og kjenner veldig på at angsten har forsterket seg her hvor jeg nesten ikke kjenner noen. Jeg kjenner dessuten at jeg savner noen å prate med/være med. Er det noen som er i lignende situasjon, eller som kunne vært interessert i å prate?
Avatar

Tips!

mai 5 2014 - 23:51
Det ER skremmande å være ny på en ukjent plass, og man kan føle seg ganske aleine og sårbar. Føle seg litt ensom og usynlig, kanskje?

Been there, done that!

Men, kanskje kan du prøve å finne ut om der er noken møteplasser i nærheten kor du kan stikke innom? Det er sikkert mange som har vore, og er i samme situasjon som deg. Og då er møteplasser en fin plass å starte.

Avatar

hei

mai 6 2014 - 17:33
Mitt forslag er å ringe til mental helses hjelpetefon som er gratis. Nr. er 116 123. Kanskje dem der vet om møtesteder der du bor. Eller oppsøke servicesenteret/kommunesenteret der du bor og høre der. Dem burde vite det der. Det er ikke noe godt å ha det sånn som du har det. Lykke til
Avatar

hei på deg.

mai 6 2014 - 21:53
Jeg har og flyttet inn til en større by og sliter med hva jeg skal finne på for å få sosialisert meg. Jeg er noe eldre enn deg (34 år) men hvis du har interessen av å chatte litt kan vi godt det. Tidligere brukte jeg å chatte med folk over MSN (finnes ikke lenger) og det gjorde ofte dagene mine lettere når jeg hadde det litt tøft. Jeg sliter med psyken selv og vet at det ikke skal så mye til før man føler seg bedre. Jeg sender deg en venneforespørsel så får du se om du vil svare på den eller ei. Uansett lykke til med ditt nye sted.
Avatar

Hei

mai 8 2014 - 23:07
Jeg er 30, og har skiftet by altfor mange ganger de siste årene. Det kan være slitsomt å begynne på nytt men jeg husker likevel best så gøy det var å finne mine egne favorittsteder i den nye byen. Jeg har slitt med angst de siste 2 årene og jeg kan godt forstå din situasjon. Jeg har sendt deg en venneforespørsel om du skulle ville skravle :)
Til forsiden