Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst og nedstemthet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst og nedstemthet

juni 22 2014 - 09:19
Hei. Jeg har slitt med angst i mange år nå, men har de siste fem årene følt at angsten har vært lite tilstedeværende (kun ved spesielle tilfeller). Jeg har likevel alltid følt på en nedstemthet og har fort begynt å gråte. Dette har i perioder kunne vært hver dag, uten noe spesielt å være lei seg for. De to siste ukene har jeg fullført utdannelsen min og skal begynne å søke jobb. Eller jeg vet ikke om jeg vil søke meg ny jobb eller fortsette å studere. Man skulle tro at jeg nå ville være lettet for å bli ferdig og kunne ''starte livet'', men istedet føler jeg en enorm nedstemthet og usikkerhet rundt hva jeg skal gjøre. Jeg er et vanedyr og kanskje store endringer i livet fører til disse tankene. Jeg er redd for at angsten skal komme for fullt hvis jeg begynner å jobbe 100 %. Er det noen som har erfart lignende følelser knyttet til angst tidligere? Jeg gråter hver dag fordi jeg er usikker og fordi at jeg er redd for at angsten skal komme for fullt tilbake. Jeg hater å føle meg deprimert, og jeg blir veldig glad hvis noen har noen tips til meg.
Avatar

Hei!

juni 22 2014 - 13:35
Så utrolig flink du har vert da du har fullfört utdanningen din! Du får pröva å lytte till hjertet ditt så finner du nok ut av du vil. Du har ressurser i deg i forhold til alt du har gjennomfört! Jeg for min del var veldig syk og var på dps for 3 årsiden. Det gikk opp og ned og for ett årsiden ville jeg gjöre en forandring og sökte jobb 17 mil unna der jeg bor. Jeg fikk jobben selv om jeg i intervjuet nevnte litt om hva jeg hade gjennomgått, og at jeg fölte meg usikker. Jeg har nå jobbet der i ett år og har fått et fantastisk liv.Det som holder i lengden er å väre seg selv. Er det vilje så finnes det vei. Ikke si det til noen,men jeg gråter litt selv en gang iblandt, og er glad for at jegklarer det igjen,selv om jeg er en mann på 51. Jeg önsker deg lykke til med livet og dine valg!
Avatar

Stå på

juni 26 2014 - 14:34
Hei
Jeg har det også som deg, jeg har slitt med angst i mange år i større eller mindre grad. Jeg fullførte utdanning på høyskole og fikk meg jobb. Angsten var under kontroll. Men for et år siden kom den tilbake for fullt da jeg begynte å åpne meg om min trøblete barndom og ex samboer. Jeg jobber meg nå igjennom tingene istede for å bare gjemme dem inni seg å fortrenge dem. Nå har jeg fortsatt angst men det er på vei tilbake og jeg håper at med å jobbe hardt så kan jeg en dag bli mindre angstaktivert. Trenger du noen og snakke med så send meg gjerne en melding. Jeg er ny her så prøver å finne ut av ting :)
Til forsiden