Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst og lite d-vitamin

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst og lite d-vitamin

juli 3 2022 - 15:48
Hei❤️
Har noen her angst eller lav d vitamin? Dere som har lav d-vitamin: opplever dere ditta: at dere trøtthet, prikking i hode/hendene, stive muskler/ledd, trykk i hodet/øret, klærna sitter mer strammer på og alt blir mer forsterket?
Klem❤️
Avatar

Re: Angst og lite d-vitamin

juli 9 2022 - 00:26
Bare kjør på med D vitamin. Legene i Norge er tafatte på dette området. Vet dere at Faucci tar 150 ug hver eneste dag ? Han Covid mentoren i USA.

Min familie tar bare 80 ug hver dag og kommer aldri høyt når vi måler verdiene i blodet.Men felles for alle er at vi har fått bedre helse. På sommeren tar jeg bare 20 ug, men tror ikke det gjør noe å ta 80 ug da også. Men gå til legen og mål nivåene. Jeg kjenner ei som fikk kreft og han startet også med større doser D vitamin og hun har store fremskritt med sin helse.

https://bindevevssykdommer.no/vitamin-d/

https://www.nordlys.no/forsker-darlig-kosthold-og-for-mye-sukker-kan-gi-betennelse-i-kroppen/s/5-34-584005

"- For hver person som dør av hudkreft, dør 30 på grunn av D-vitaminmangel. Det konstaterte professor Edward Giovannucci allerede i 2005. I Harvard Magazine kan vi lese at professor i medisin, ernæring og epidemiologi ved Harvard School of Public Health, Edward Giovannucci, viser til studier gjort på dyr,"
Til forsiden