Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst og krigen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst og krigen

mars 14 2022 - 21:03
De siste 2 ukene har vært jævlig...jeg har aldri følt slik angsten min har vært..eller er...
Når atom våpen kom opp sank jeg ned i et sort hull. Når mannen min..som er den personen som tar livet med ro og ikke bekymre seg... plutselig bekymrer seg og synes dette er skummelt...da er dette alvorlig.
Jeg har 2 barn og innimellom jobber mannen min i Oslo... akkurat nå hater jeg det.
Jeg har gått igjennom alle slags katastrofe tanker du kan tenke deg, jeg blir kvalm når jeg sender barna på skolen og barnehagen....redd det skal skje noe mens de er der.
Redd jeg skal miste de...
Jeg er ikke like mye på nyhetene nå...men det kommer alltid noe opp som gjør meg kvalm og redd...
Jeg ser folk bestiller ferie til påsken og sommeren...men jeg klarer ikke se fremover...jeg ser ikke noe sommer ferie...jeg er redd for 3 verdenskrig om ikke lenge...
Vi har pakket bag og mat om noe skulle skje...
Jeg er kjempe sliten...
Jeg vet at skjer det så skjer det ..
Men det betyr ikke at jeg klarer å slappe av..
Eneste måten å slappe av er om krigen stopper...og det tror jeg ikke skjer på lang stund ..
Jeg sitter og venter på at noen skyter inn i Polen...og NATO reagere....og Russland skyter sine atomvåpen...

Jeg vil rømme....med familien min...jeg er redd
Avatar

Re: Angst og krigen

mars 15 2022 - 21:05
Sliter så jævlig med det samme, hadde også samme runde i 2013-14-ish når nord Korea holdt på som værst, og Krim halvøya, klarer ikke tenke på annet fra jeg står opp til jeg legger meg, har barn, er redd for de. Er enormt sliten, har hatt den sånn 1mnd nå, har fått noe beroligende av fastlege, men funker dårlig.. Kroppen er i høyspenn hele døgnet bare venter på det skal smelle. Helt jævlig. Får håpe det gode vinner over det onde her, verden har blitt mindre og mer opplyst. Sliter med angst fra helvete!
Avatar

hei

mars 18 2022 - 06:26
Dette er nesten nøyaktig det samme som meg, jeg hadde masse helseangst når covid kom, første gang, fikk panikkanfall osv. begynte med medisiner og alt ble bra med tiden (6-9) mnd. Det var helt jævlig å starte med medisinene(anti deprisive eciliroparam eller no). Men de fungerte etter 1 mnd hos meg. Nå siste 3 ukene så har det tatt helt av igjen. Jeg får ikke sove og hver dag så unngår jeg nyheter. Jeg håper på fred hver dag. Jeg vet at det ikke kan fortsette i evig tid. Det er ikke vondt for alltid. Det kommer noe godt ut av det til slutt. Usikkerheten er det verste jeg vet. Jeg tørr liksom ikke helt stole på fakta. Det er vanskelig å prøve å leve normalt med dette hengene over seg. Jeg vil tenke på gode ting.
Til forsiden