Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst og følelse av trykk i hodet.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst og følelse av trykk i hodet.

april 9 2021 - 17:42
Heisann. Er det flere som kjenner trykk i hodet ved angst? Er ikke veldig bekymra for hva det kan være, og regner med det har med angst og slitenhet. Men den gir seg aldri og har vart i flere dager nå.
Det er ikke vondt i det heletatt, men kjennes ut som en svak trykkende følelse i hodet (eller bare på hodebunnen kanskje?) Og så er d t en slags vekslende flimrende prikkende følelse forskjellige steder på hodet. Er det flere som kjenner det slik og eg kan vel konkludere med at det er angst og utmattethet som gjør det? Har mye tankekjør og regner med det kan gjøre at hodet føles tungt og slitent. Takker for all respons ????
Avatar

Hei

april 9 2021 - 17:58
Jeg har hatt så mye sånne plager at jeg følte jeg ville svare deg. Det er bedre nå, men jeg hadde så mye trykk i hodet for en tid tilbake at jeg var redd noe skulle sprekke inni der..:( Det dunket i hele hodet, jeg hadde vondt bak det ene øyet og det peip nesten hele tiden. Det var ekstremt stress. Trykk i hodet er en god beskrivelse av det. Vet jo ikke om det er det samme som du har og jeg fikk jo også sjekket både hodet og øyet med mr. Det var bare godt å utelukke at det var noe galt.
Avatar

pssssst

april 9 2021 - 21:27
jeg hadde også
tilsvarende
for mange år siden
det var så om
noe ble plassert
nede i hodet mitt
samtidig som jeg fikk
smerter strålende over alt
gudskjelov er det nå
så å si borte
så: hold ut min venn!!!!!
Til forsiden