Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst og ferie

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst og ferie

juli 2 2019 - 06:41
I dag reiser jeg på ferie til Danmark sammen med noen familiemedlemmer, men det dumme er at angsten min selvfølgelig er ekstra ille i dag... Tips til hva jeg kan gjøre med det? I alle fall stolt over at jeg klarer å utfordre angsten min i dag!
Avatar

Re: Angst og ferie

juli 2 2019 - 11:44
Jeg synes det er flott at du klarte å utfordre angsten din i dag!

Og så synes jeg har god effekt av å glede meg til noe, da krymper angsten til en liten klump borti et hjørne som jeg til slutt ikke ser. Når redselen kommer er det som oftest fordi jeg fokuserer på de negative forventningene, men hvis jeg i stedet kan fokusere på de gode forventningene og prøver å blåse opp disse, så oppfylles ikke det som angsten sier meg at skal skje.

Ønsker deg en riktig god ferie i Danmark!
Avatar

Ta med deg en selvboost- bok

juli 2 2019 - 17:33
Høres sikkert teit ut , men jeg har tatt med en liten rosa notis bok der jeg skrive opp alt som var poitivt/ det jeg mestret den dagen.
( råd fra coach)

Det kan være den minste lille ting- av og til står det 3 ting der andre ganger 10.

Dette er en manuell metode å prøve å overstyre hjernen ( angsten) at den fysisk er nødt å fylle hjernen din med bra ting.

Jeg har gjort det i 4 dager nå( er med svigers i Spania), og idag har jeg kun hatt en pitte liten angst- tanke .

You can do it!
Avatar

Går nok greit

juli 2 2019 - 18:42
Skal på ferie selv snart. 3 familier. Heldigvis for meg jobber hun ene i psykiatrien, og hun andre på lungeavdelingen :-)
Til forsiden