Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst og er alltid urolig

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst og er alltid urolig

juli 22 2021 - 02:28
Hei, mann 25 her. Har nå slitt med helseangst/døds og panikkanfall angst i 2år. Gikk til psykolog i rundt 4mnd etter første panikkanfall. Helt siden den gang har jeg aldri fått ro i kroppen. Og heller aldri god søvn… også rundt et år etter fikk jeg et nytt panikkanfall og etter den gang har jeg slitt med:
-tåke syn.
-slitne og tørre øyne.
-svimmel når jeg går på bar bakke(som jeg skulle vært på en båt i god sjø)
-høy puls til tider.
-bryst smerter.
-muskel smerter generelt.
-stive skuldre og nakke.
-dårligere søvn.
-tanker kommer oftest når jeg legger meg til ro.

Så nå etter å ha slitt med det over så lang tid som jeg føler bestemte jeg meg for at nok er nok. Og bestemte meg for å forandre livsstilen min og gå vekk fra «søppel mat» og sofaen til å spise mer Sundt og riktig samt å øke aktivitets nivået vær dag. Så nå er jeg to dager inn i forandringen og har en hard kamp foran meg, men er med godt mot og har sagt til meg selv at nå skal jeg få meg på beina igjen.

Jeg føler med alle som sliter mentalt! Å håper alle dere vet dere ikke er alene! Som jeg sa til mine venner «jeg hadde aldri i livet trodd at hodet kunne skape så mange problemer» men det er jo trossalt hjernen som styrer alt i kroppen.
Avatar

Hei!

juli 23 2021 - 20:07
Ja! Så kjekt at du har prøvd å kjempe mot de vonde ubevegelige tankene dine!! Ja tenkte samme selv også at trodde ikje at tankene skulle styre så mye og var veldig plagsom. Men uansett hvor vanskelig det e, må tro på at mer du trener å kjempe mot dem så mer fort du komme ut av det. Men ting tar tid, men ikje betyr det går ikje over. Prøv deg å ta fokus på noe annet når de tanker kommer, eg pleier å gjøre det. :)

Til forsiden