Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst og ensomhet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst og ensomhet

juni 6 2011 - 17:05
Angst og ensomhet
Jeg er en gutt på 26 som slitter veldig med angst. Jeg er nettopp blitt singel etter 4 år. Nå sliter jeg med angst og har knapt sover på 6 dager. Jeg var en aktiv gutt før og drev med 2 idretter,fotball og håndball. Nå har jeg slutta med det fordi jeg sliter med å være blangt andre folk. Føler meg helt grusom og ekkel. Nå er jeg som regel hjemme aleine. Har gått ned 13kg på 2 uker, alt jeg spiser kommer bare opp igjen. Er helt ny her inne så lurer på om noen har det samme promblem som meg. Søker etter nye venner gutt/jente spiller ingen rolle. Håper noen svarer.
Avatar

Re: Angst og ensomhet

juni 6 2011 - 18:21
Vet ikke helt hva jeg skal si, enn at jeg føler veldig med deg. Er utrolig vondt med kjærlighetssorg - og desto bedre forholdet var jo verre føles vel sorgen/savnet.

Sender over en god klem :)
Avatar

Re: Angst og ensomhet

juni 6 2011 - 19:59
Kan skjønne det er helt forferdelig!!..
har samme historie selv, men det var på 9trinnet(ungdomskolen, da jeg var yngre) jeg drev med håndball, men ellers slitt hele tenårene med å være sosial".. så sluttet jeg pga dårlig selvtilit og vanskelig for å forholde seg til folk. Men så ble det så stille og kjedelig og ingen sosial kontakt i hele tatt....
var ikke så mye være med på her.. enn slikt.. men orket ikke.
så ble angsten større etter på videregående. at jeg sliter med å komme meg ut av døren og hele tat møte folk.
har hatt noen helvetes år siste årene... med null venner. der jeg bare satt og ikke gjorde noenting, bare var inne hele tiden at jeg ble gaal av det, fikk ikke sove engang.
Sliter såpass idag også med å få livet til å gå så vidt..kommer meg ikke ut..
sliter med angst og depresjon, nesten så man ikke vil leve lengre.
jeg er på ett vaskeri 2 ganger i uken (kun for å ha noe å gå til, og det er ikke så mye annet valg å være på).

Det kan gå flere dager, eller stort sett ser jeg jo ingen, så jeg har alltid bodd på landet, og da så jeg ingen annet enn familien.Skolen var mitt nettverk egentlig, og når jeg sluttet der, så ble alt mye ensomere, og når jeg er hjemme, ser jeg ingen.. sliter med alt sammens og ser ikke lyst på framtiden eller livet..er aldri med på noe gøy, er aldri ute sammen med noen.har aldri noen planer...

er så lei av å leve slik at jeg vil dukke under og få slutt på alt... kan vel ikke skrive det" for da får jeg vel klager fra administrasjonen inne her..


jeg ville anbefalt deg, har du noen profesjonelle du kan gå til? oppsøk hjelp til legen..og få henvisning til psykolog
Avatar

Re: Angst og ensomhet

juni 7 2011 - 03:04
det er akkurat sånn som jeg har det. var en aktiv og glad gutt som var med venner og levde livet. jeg var aldri hjemme neste. men de siste årene har livet mitt snudd på hodet. mistet alle mine nærmeste venner, måtte si opp jobben.S elv om det var det jeg hadde igjen. men det ble for mye bare. angsten og depresjonen tok over meg.

jeg slett selv på skolen,ble mobbet fordi jeg hadde en ann hudfarge,fordi jeg ikke kunne språket og fordi jeg var meg selv.
Og nå så kommer alt det negative tilbake.

jeg snakket med legen og skal tiil psykologen snart.så jeg håper det kommer til å hjelpe litt. vil ha det gamle livet tilbake,vil finne meg selv igjen.

det du skriver om deg selv det er sånn jeg er idag. låser meg selv inne og kommer ikke i kontakt med noen. Det eneste jeg har er tven og pc.

hvis noen vil legge meg som venn så er det bare å gjør det. vil veldig gjerne snakke om ting med noen.
Avatar

Re: Angst og ensomhet

juni 7 2011 - 03:08
liinnj1234 glemte å si tusen takk for svaret.
Til forsiden