Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst og det å få seg venner. Jeg bor i Drammen.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst og det å få seg venner. Jeg bor i Drammen.

okt 29 2021 - 22:12
Jeg har angst og sliter veldig med det å få meg venner. Jeg vet ikke hva jeg skal si eller gjøre og blir veldig usikker på meg selv. Hvordan får jeg meg venner når jeg sliter med angst?
Avatar

Hei!

okt 30 2021 - 01:15
Om du blir nervøs; klossete, stotrende, får "hjernteppe", blir anspent , rød i toppen, rødmer, føler at du vil besvime osv i grupper, ikke la det ødelegge selvtilliten din slik at du ikke tør å prate med folk på tomannshånd. Aksepter at du er for nervøs til å prate i grupper til å begynne med. Begynn så å bli aktiv på tomannshånd, Ikke vent at andre skal ta kontakt med deg, ta kontakt/ gi oppmerksomhet selv og gjenta dette istedet for å "gjemme" deg hver gang du møter på noen kjente, selv om det koster litt energi når du kanskje ikke føler deg i form/ opplagt pga angst. Hvis ikke blir du "usynlig" for folk.
Avatar

Et tips til

okt 30 2021 - 01:29
Hvis du forsøker å få deg venner her inne, så er også et tips å tørre å være litt pån, ikke send en melding på et par setninger annenhver uke, da virker man ikke så interessert, selv om forklaringen kan være at man er redd for avvisning. Men hvis du er veldig ung, så vær ekstra forsiktig, for man vet aldri hvem som skjuler seg bak en profil som du sikkert vet.
Til forsiden