Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst og cipralex/bivirkninger

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst og cipralex/bivirkninger

mars 1 2023 - 13:10
Hei. Jeg har i flere år slitt med angst, deriblant klaustrofobi, panikkangst og helseangst. Har levd med dette lenge så jeg kjenner til den angsten og kan fint leve med det. I starten av januar fikk jeg et voldsomt panikkanfall, har aldri opplevd lignende tidligere. Det skremte meg så mye at jeg har vært konstant redd for å oppleve det igjen, og har også fått det i ettertid. Dette plaget meg så mye i hverdagen at jeg dro til fastlegen i håp om å få henvisning til psykolog, men han sa at jeg ikke var syk nok og ga meg cipralex i stedet.

Har nå gått på cipralex 5mg i 11 dager og jeg holder virkelig ikke ut lenger. Har aldri opplevd det så ille før. Den første uken fikk jeg daglige panikkanfall og greide ikke å komme meg ut av huset. Panikkanfallene har blitt litt bedre, men opplever en tung og ensom følelse der jeg føler at døden er eneste utvei for å komme meg vekk. Har ikke tidligere hatt selvmordstanker, men nå kommer det daglig og blir verre og verre. Gråter av ingenting og vet ikke lenger hvordan jeg skal fortsette med dette. Trenger sårt hjelp.

Tenker å slutte på cipralex nå, da jeg ikke greier disse bivirkningene lenger. Har heller ikke matlyst, sover dårlig, mareritt, konstant indre uro, kvalme osv.

Noen som har samme erfaring med cipralex? Hvordan er det å slutte? Hva bør jeg gjøre videre..Hei,

Jeg ser du har det vanskelig, og vi ønsker gjerne å snakke litt med deg. Hvis du føler for det, så send oss en melding i vår veiledningstjeneste. Det gjør du ved å gå inn på forsiden, hvor du så klikker på "skriv til oss". Håper å høre fra deg. :)

Hilsen Administrator
Avatar

Re: Angst og cipralex/bivirkninger

mars 1 2023 - 13:19
Du bør i første omgang slutte med medisinene umiddelbart, og kontakte Pasientombudet.
Til forsiden