Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst og bevegelse

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst og bevegelse

mars 22 2013 - 22:43
Hei. Er det flere enn meg som helt plutselig har opplevd problemer med å løfte og bevege beina, for så pga dette få hurtuge og harde hjerteslag, press i brystet og svimmelhet? D skjedde uten forvasel da jg var ute og gikk. Hadde drukket alkohol kvelden i forveien. Kanskje d var derfor? Har hatt angstanfall før for ca to mnd siden. Lå på sofan hjemme og så på Tv da hjertet i noen sek slo bråfort. Deretter fulgte press i brystet, hurtige og harde hjerteslag, prikninger i hendene og tungpusthet. Tok ekg på legevakt, viste ikke noe unormalt. Legen ga meg betablokker.
Avatar

Hei :)

mars 23 2013 - 09:46
Går du på noen medisiner for psyken.

Veldig mange av dem kan være litt gambling og ta sammen med alkohol.
Avatar

re

mars 23 2013 - 17:27
Nei gjør ikke d..
Avatar

Bevegelse

juni 3 2013 - 17:43
Jeg kjenner meg litt igjen. I perioder, da jeg er veldig engstelig for sykdom og egen helse, merker jeg at musklene skjelver ekstra. De er liksom nervøse og svake. Dette har noen ganger gått utover bevegelser fordi jeg er så redd.

Har tatt uttallige undersøkelser og det er ikke noe i veien med meg, så jeg tror dette skyldes angst og hvordan man reagerer på den. Alt forverrer seg når man blir redd og engstelig. Da har man plutselig de mest alvorlige sykdommene på en gang.

Tror det er lurt å prøve å slappe av og tenke på at dette er angst. Da vil mye av det slippe taket. :)
Til forsiden