Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst og avføring

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst og avføring

juli 17 2019 - 22:09
Hei! Jeg har hatt helseangst veldig intenst den siste måneden, merker også at magen gjør litt vondt av og til. Føles ut som det stikker i blant noen steder. Avføring er også uregelmessig, og når jeg først går på do føles det ikke ut som vanlig bæsj. Er dette normalt?
Avatar

Heisann

juli 18 2019 - 01:21
Mest sannsynlig er det nok relatert til angst/stress men du kjenner jo kroppen din selv best, men er du usikker så ta deg en tur til legen din og ta ulralyd & en avføringsprøve & vis hvor det stikker på kroppen din.
Selv om en har angst for ting skal en også ta ting på alvor når kroppen oppfører seg annerledes enn normalt, alltid bedre å gå en gang for mye til legen enn en for lite & du beskriver jo fysiske symptomer, selv om det mest sannsynlig er relatert til angsten, men greit å få det ut av hodet & heller få positiv tilbakemelding fra tester. Så mitt råd er nå å sjekke det ut så du kan få litt mer ro i kropp & hodet.

Lykke til
Avatar

Re: Angst og avføring

juli 18 2019 - 16:17
Hei! Jeg har hatt de samme utfordringene som deg, og vil også bare skrive det Vestfold38 skriver: gå til legen din, fortell alt, få en undersøkelse. Det er mest sannsynlig angstrelatert men det er alltid lurt å få en sjekk først. All lykke!
Avatar

Re: Angst og avføring

juli 18 2019 - 16:51
Har hatt unormal/løs mage i mange år, før jeg viste jeg hadde angst. Finner aldri noe på undersøkelser. Så det kan nok være det du har. Og ja, av og til er det litt vondt her og der. Men greit å sjekk det opp uansett. Det tapper deg også for energi hvis du har det i nærheten slik jeg har det. Slitsomt.
Lykke til.
Til forsiden