Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst og adrenalin

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst og adrenalin

mars 25 2018 - 20:27
Hei og god kveld! Jeg er en gutt i 20 åra med angst. Jeg leste Istad et sted at adrenalin er dødelig. Dette har skremt meg veldig, da jeg er ofte meget redd og vil da si jeg har mye adrenalin. Jeg har nå hatt 3-4 timer med intens angst pga dette å begynner å kjenne det i hjernen + hjertebank. Er blitt veldig utrolig for dette å prøver å roe meg ned, men det virker umulig..
Avatar

...

mars 25 2018 - 23:53
Tusen takk for svar! Sette stor pris på det. Vært nå på legevakta å tok noen tester. Alt var fint og legen sa at jeg ikke kunne dø av eget adrenalin
Avatar

...

mars 27 2018 - 22:19
Tusen takk, Vestfold38. Det er så godt å se at folk faktisk bryr seg. Jeg takker igjen for dine tilbakemeldinger å støtten:)
Avatar

Hei

mars 29 2018 - 01:39
Du har så rett. Det hjelper veldig å få sjekket det man går rundt å er redd eller bekymrer seg for. Det letter veldig på tankene også. Jeg prøvde å få til en EKG, men legen sa at jeg ikke trengte det kun ved å sjekke pulsen min. Synes det er litt rart det, men:) Selv takk! Du har mye klokt å komme med.
Avatar

Re: Angst og adrenalin

okt 8 2018 - 20:43
Hei Shivis9,

En stund siden dette ble skrevet. Hvordan har du det nå?
Avatar

Tenkende_gutt90

nov 4 2018 - 22:29
Hei. Jeg har hatt noen fine måneder egentlig. Begynt på skolen igjen, jobbet 100% ved siden av og veldig lite med angst.

Men nå de siste dagene har jeg kjent noe veldig på angsten igjen. Særlig i dag har vært veldig utfordrende. Ikke vet jeg hva jeg føler. Har det bare vondt inn i meg nå og føler det er noe ille galt med meg. Jeg er så usikker på om det er angst, siden jeg kjenner forskjellige ting hele tiden. Selv etter over 1 år!
Til forsiden