Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst og Svimmelhet Hjelp

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst og Svimmelhet Hjelp

aug 7 2019 - 15:39
Hei, vet ikke helt om hvor dette er hvor jeg skal poste dette, men jeg prøver.
Jeg har nå i snart 6 uker vært konstant svimmel, jeg har en god del angst også. Jeg sliter med angst daglig og jeg har medisiner jeg tar etter behov så jeg er ikke fast medisinert på noe. for 6 uker siden var jeg på ferie og koste meg med familien, men etter 3 dager så smalt det med akutt svimmelhet, alt snurret for meg, jeg klarte ikke å stå oppreist og jeg trodde jeg skulle dø. Etter dette har jeg vært konstant svimmel. Noen ganger så føler jeg kroppen blir tyngre og at jeg skal dette igjennom bakken på en måte. Noen ganger føler jeg kroppen blir lettere og noen ganger føles det bare ut som jeg sitter på en båt som gynger. Det hjelper for meg å ligge nede i sofaen, jeg merker det fortsatt litt, men ikke så mye. Så fort jeg reiser eller sitte oppreist for lenge så blir det verre. Dette gjør jo at jeg får mer angst, og legen min er veldig sikker på at jeg er svimmel på grunn av angsten min.

Jeg føler også jeg får en uvirkelighetsfølelse, altså at jeg føler ikke ting som skjer faktisk skjer på en måte. Føler alt er en drøm på en måte.

Er det noen andre som har eller har hatt det slikt? Isåfall hva hjalp/hjelper for dere? Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med dette.
Avatar

Hei

aug 8 2019 - 23:54
Man opplever mye svimmelhet og uvirkelighetsfølelse når man har sngst.jeg sliter mye med det plutselig føle seg tung el at beina ikke klarer å bære meg mye svimmelhet.det som hjelper meg er stesolid og samtaler hos psykolog.det du beskriver er typisk for angst.
Avatar

Hei

aug 10 2019 - 10:31
Du beskriver noe som jeg også slet voldsomt med i lang tid, faktisk så mye at jeg nesten ikke kom meg ut av senga. Dette er nå snart 2 år siden og jeg har fortsatt en del sånne plager men ikke i nærheten av hva det var.

Garantert sammenheng med angsten, men du bør kanskje utredes for krystallsyken om du ikke har gjort det?
Jeg ble utredet for det og fikk påvist at jeg hadde det, fikk behandling, og ble sakte men sikkert en del bedre. Noe som også gjorde meg bedre var å gå daglige turer uansett hvor svimmel jeg måtte være. Opplevde også helt vanvittig mange episoder og perioder med uvirkelighetsfølelse, så det er virkelig en kamp å stå i.

Jeg tror at jeg sliter mer ettervirkninger etter en periode med mye angst og svimmelhet i kombinasjon med lite fysisk aktivitet.
Svimmelhet kan også ha opphav i muskulære spenninger osv.

Lykke til!
Til forsiden