Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst og Pusten.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst og Pusten.

aug 8 2013 - 20:46
Som alle sikkert har lest på dette forumet så er min angst sentrert til helseangst og påfølgende dødsangst.
Igjennom samtaler med psykolog, privat 2 timer så langt så prøver man og finne roten til denne angsten.
Når man har denne dødsangsten så er jo problemet det at man tør ikke eksponere seg i frykt for at hjerte ikke skal tåle belastningen, latterlig er det men angsten er ikke lett og ha med og gjøre.

Så til emne, pusten.
Jeg tør og eksponer meg innefor en viss grad, gå tur i skog og mark er ok :) en annen ting er latterlig feks det og gå i en lang trapp på et kjøpesenter her er det noe som skjer i meg.
Jeg har allerede bestemt meg for og gå i trappene i steden for og bruke rulletrappen. Men det som skjer er at jeg på en måte hm glemmer og puste eller noe sånt, noe er det som skjer med pusten for jeg er totalt andpusten når jeg er kommet opp trappen, så dårlig kondis har jeg ikke.

Noen som har en teori eller tips, erfaring om nettopp dette, hva gjør man galt er det tankegangen, fokuseringen eller hva er det ?
Til forsiden