Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst og Koronavirus

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst og Koronavirus

mars 9 2020 - 19:14
Jeg sliter mye med helseangst, og er veldig flink til å gå rundt å kjenne etter på symptomer så og si hele tiden. MEN har hatt litt feber de siste dagene, i tillegg de typiske angst symptomene blant annet tungpust. Kvalme er jo et symptom på korona virus, samt tungpustet. Dette gjør meg redd, og synes det er vanskelig å skille fra om det kun er angst, eller også dette viruset.
Avatar

Angst og Koronavirus

mars 10 2020 - 01:09
Hei :)

Jeg har også angst for dette viruset og jeg kjenner meg veldig igjen på det du skriver, Registrerte meg inn her nå og kan tenke meg å prate om det.
Samme som deg går jeg å kjenner etter om det er noe galt selv. Har lært meg det bare forsterker det du kjenner å blir bare masse angst tanker rundt det.
Det viruset her gjør meg nedfor, vært så mye enklere uten...
Det med at du er dårlig i magen kan som du skriver være angsten som gjør. Jeg vet hvordan det er å ha influensa, da har man vondt i kroppen og blir kjørt. Selv om dette ikke er helt det samme så er poenget at du skal merke om det er dette du har fått. Legevakten kan du ringe, tror det er lettere aksept for at folk ringer nå som dette går tenker jeg.
Om du ikke har vært i utlandet så er det ganske tidlig enda, tror du heller har noe annet. Vet det er en del som går, men for all del ring vakta om du har angst.

Håper du blir fort bra igjen, god bedring :)
Avatar

Hei

mars 10 2020 - 02:11
Er du bekymret for deg selv at noe skal skje deg el mennesker rundt deg.jeg er bare redd det skal gå utover de rundt meg.for meg spiller det ingen rolle om jeg lever eller er død.men jeg er redd for de rundt meg at noe skal skje dem.
Avatar

Robi4300

mars 10 2020 - 02:27
Ikke noe hyggelig at du og sliter med angst, og tanker rundt dette viruset.. Men synes iallfall det er fint å ikke være alene med disse bekymringene. Jeg har ikke vært i utlandet og heller ikke i kontakt mee noen som har vært, ikke son jeg vet om. Er også riktig som du sier, at utenom viruset er det mye sykdom ute og går!

Så får vi bare krysse fingrene☺️
Avatar

Mrsfreak1983

mars 10 2020 - 02:29
Jeg har iallfall erfart at det kanskje er litt lett å bli selvopptatt når man sliter med angst.. Spessielt sliter jeg med helseangst, og har vel kreft et par ganger i måned + en del andre sykdommer. Så hovedsakelig redd for å få det selv, er mer de tankene som går oppi hodet. At jeg automatisk blir livredd for at det resulterer i død om jeg skulle ha fått det. Men såklart er jeg redd for familie og venner og!!
Avatar

Hei

mars 10 2020 - 09:55
Jeg er så redd for dette at jeg dro til legen i dag. Sliter med ekstrem helseangst. Fikk diagnosen hypokondri i fjor etter behandling hos dps. Jeg ble faktisk mye bedre etter en bahndling der. Har slitt med helseangst siden barneårene. Men etter dette viruset dukket opp ble helseangsten mye verre og vanskeligere å håndtere. Jeg fikk i dag utskrevet cipralex og sobril. Noe jeg ikke tør ta mtp bivirkninger. Legen mente det ikke var hensiktsmessig å henvise meg videre til psykolog, da han mente det kom til å ende opp med at både jeg og psykolog kom til sitte i gule frakker å være engstelig. Sagt med litt humor selvsagt.

Jeg er jo nå engstelig om jeg kan være smittet fra legekontoret selvsagt. Jeg blir litt lei av meg selv.

Jeg bor sammen med en som har en underliggende sykdom, og som krever immundempende medisiner. Noe han har gått på de siste 4 årene. Jeg er jo selvsagt livredd for om han eller noen av barna mine skal f corona. Og jeg tror selv at jeg har en underliggende sykdom som ikke er oppdaget enda. Teit å tenke sånn. Jeg er såå klar over det, men klarer ikke å tenke logisk når man er aå full av angst.

Avatar

Hmm

mars 11 2020 - 01:22
jeg syns ikke det er lett å bli selvopptat av angst.men du slitet med andre ting du er mest opptat at du ikke får selv corona.jeg er ikke opptat av det jeg er redd for familien min at jeg ikke mister dem at noe fælt skjer og slike tanker tvinger seg på hele tida hos meg døgnet rundt at noe skjer folk rundt for min del er det samme for meg jeg er så forferdelig menneske at samme om jeg lever eller DLR har ingen eksistens jeg.men ingenting må skje familien min.
Avatar

Følern:(

mars 12 2020 - 00:27
Jeg har også helseangst og det har jeg hatt helt siden mammaen min døde i 2015, så vet hvordan du føler deg. hvis du trenger en å snakke med så hmu (d gjør hvertfall jeg, men alle chat-tjenestene er jo stengt nå:/)
Avatar

Re: Angst og Koronavirus

mars 14 2020 - 15:23
Tro meg, det verste med dette viruset kommer til å bli det økonomiske aspektet.
Avatar

Hei anxiety

mars 14 2020 - 18:07
Det økonomiske er viktig men det dreier seg mest om menneskeliv.det er viktigst.men økonomi kommer til å slite.mange mister jobber.det kommer til å ta lang tid å komme seg på beina.
Til forsiden