Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst kullosforgiftning

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst kullosforgiftning

mars 15 2018 - 19:15
Jeg har akkurat kjøpt meg bil, og nå går jeg så mye frem og tilbake på om jeg skal ende alt eller ikke med kullosforgiftning fra bilen. Jeg var overbevist om å gjøre det før jeg fikk bil, men nå som jeg har det, så vet jeg ikke plutselig.

Hva tror dere skjer når vi dør? Kanskje jeg mislykkes også, det skremmer meg litt og
Avatar

Re: Angst kullosforgiftning

mars 15 2018 - 20:08
Jeg tror at å avslutte livet for tidlig kun gjør ting verre for deg. Jeg tror ikke livet avsluttes når man dør (for å si det på en enkel måte).

Alt dette har jeg mange komplekse tanker om, som er vanskelig å forklare skikkelig på en enkel måte. Men jeg tror man på en måte har noe å utrette i livet. At man bruker livet til å komme seg videre. Man må igjennom en erfaring som er viktig å fullføre. Uansett hvor mye man får utrettet. Om man er sosial eller ensom. Like så så vil det man erfarer føre deg videre på veien til sjelen. Og hvis du avslutter livet for tidlig så kommer du deg rett og slett ikke videre.. Men blir liksom stående mer fast der livet ble avsluttet, på en måte..

Jeg har egentlig ikke så mye enklere måte å forklare dette på, slik jeg tenker..

Til forsiden