Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst & kjærlighet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst & kjærlighet

okt 20 2012 - 19:32
Er vell kanskje ikke den rette plassen å skrive det her men siden jeg tror det har mye med min angst å gjør så prøver jeg. Jeg har vært i 2 seriøse forhold å det er no noen år siden å jeg har blitt kraftig såret. Etter det siste forholdet så føler jeg at jeg har blitt tom innvending sånn reint følelsesmessig. Jeg trivest veldig godt alene når jeg får gjøre som jeg vil å pleie min egen angst men jeg savner såklart å ha noen å leve la med men det føles som om når jeg kommer i kontakt med en dame å vi har d bra ilag men jeg får ikke den kjærlighet følelsen lenger, jeg får ikke noen følelser liksom. Å jeg lurer på om det kan ha noe med angst/ deprisjon å gjør? At jeg ikke klarer å få følelser? Har møtt ei kjempe dame nå som er så snill med meg å er veldig søt å hun liker meg godt å jeg liker ho også men har ikke den forelska følelsen å det bekymrer meg noen som har opplevd noe lignende??
Avatar

Re: Angst & kjærlighet

okt 20 2012 - 20:12
Jeg har ikke noe fasitsvar, men jeg har tenkt mye på det i det siste selv. Nå er jo jeg i ett forhold, men jeg har tenkt sånn at når det blir slutt og jeg senere evt. skal finne meg en ny kjæreste med alle de problemene jeg har pådratt meg psykisk i dette forholdet, ville det ikke fungert. Jeg tror jeg må jobbe mye med meg selv å komme til ett positivt sted i livet, før jeg kan klare å bli forelsket i noen nok til å ha ett forhold.
Kanskje du bare ikke er klar :)
Avatar

Re: Angst & kjærlighet

okt 21 2012 - 18:37
Ja er merkelig,føler meg helt følelsesløs kan jo vær at det er Efexoren som gjør d sånn men jeg vet ikke.. Kjipt å vondt er d iallefall :/
Avatar

Re: Angst & kjærlighet

okt 23 2012 - 22:06
Kan hende det kanskje har noe å gjøre med at du er redd for å bli såret igjen? Skjønner det godt, for har det samme selv.. Har vært i ett seriøst forhold, men ble dumpet/han var utro. Så etter det vel.. jeg har forelsket meg én gang, og den er der ennå. Men klarer ikke finne meg selv til å like eller stole på noen menn lenger, eller det å bli forelska. Er veldig rart egentlig.
Til forsiden